fbq
Maisa ja JariMatti

Maisa Torpan ex-läheinen paljastaa: Maisa lähetteli alastonkuviaan vieraalle miehelle asuessaan Jari-Matti Latvalan kanssa!

Seiska paljasti joulukuun alussa, että kohublondi Maisa Torpan, 29, avioliitto nykyisen miehensä kanssa on ollut kriisejä täynnä.

Lähipiirin mukaan helmikuussa solmittu liitto oli Maisalle vain kostotoimenpide ex-mies Jari-Matti Latvalaa, 35, kohtaan.

Eräs tapaus liittyy siihen, kun Jari-Matti Latvala asui Maisan kanssa Latvalan Helsingin-lukaalissa.

– Jari-Matin kanssa asuessaankin Maisa lähetteli alastonkuvia itsestään vieraalle miehelle. Näin Maisasta sellaisen puolen, että ystävyytemme jatkuminen oli mahdotonta. Koin hänen käytöksensä pöyristyttäväksi, entinen ystävä kertoo Seiskalle.

Maisa Torpalta raju reaktio lähipiirinsä väitteisiin kaasonsa miehen iskemisestä: Ystäväni mies lähetellyt rivoja viestejä!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Naisen mukaan Maisa ei sietänyt ystäviensä onnea.

– Esittelin innoissani uuden mieheni Maisalle, mutta hän aloitti systemaattisen pahan puhumisen selkäni takana minusta ja miehestäni. Hän haukkui mieheni ulkonäköä tosi rumasti.

Maisa Torppa

– Maisa vietti aina aikaa yhden tai kahden kaverin porukoissa haukkuen muita ystäviään toisilleen. Jossain vaiheessa tutustuin Maisan muihin ystäviin, ja minulle selvisi, että he olivat aivan ihania, empaattisia ihmisiä, eivätkä Maisan tarinat pitäneet paikkaansa.

Seiskan tuoreessa lehdessä haastattelemien ex-ystävien kertomuksissa toistuu sama teema: Maisa on aluksi viehättävä ja empaattinen ystävä, joka peittää todellisen luonteensa viehätysvoimallaan. Lopulta kulissit kuitenkin sortuvat rymisten.

– Maisa osaa manipuloida. Jos asiat ei suju hänen tavallaan, niin alkaa kiristäminen ja uhkailu. Maisa punoo ympärilleen valheiden verkon, ex-ystävät kuvailevat.

Maisa Torppa
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskan saamien tietojen mukaan Maisan ystäväpiiri on vaihtunut useita kertoja kymmenen viime vuoden aikana.

Maisa Torppa voitti 18-vuotiaana vuonna 2009 Miss Bikini -kisan. Hän on myös Seiskan Tähtityttö-finalisti, tv-chatin juontaja ja tosi-tv-tähti.

Maisa Torppa hehkuttaa Mikko-rakastaan avoimesti somessa: viettävät suhteensa vuosipäivää - muistatko, millainen kohu Maisan, Mikon ja Jari-Matti Latvalan ympärillä oli tasan vuosi sitten?

Kohukaunotar menetti koko ystäväpiirinsä ensimmäisen kerran vuonna 2014, kun hän asui ex-miehensä Aten kanssa Nakkilassa. Maisalla oli tuolloin seitsemästä naisesta koostunut lähipiiri.

– Maisa pelasi alusta lähtien sellaista psykologista peliä, että hän yritti pitää naisia erillään toisistaan. Jos naiset ystävystyivät keskenään, niin Maisa sai jäätävät kilarit. Sitten meille selvisi, että Maisa oli systemaattisesti haukkunut ystäviään selän takana toisilleen.

Naisten mukaan heidän mittansa tuli täyteen, kun vuonna 2017 paljastui, että Maisa oli rahan toivossa vedättänyt jääkiekkoilijoita raskausväitteillä. Useat jääkiekkoilijat vahvistivat tapahtumat Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Maisa ilmoitti minulle olevansa raskaana. Sanoin, että tulen tekemään raskaustestin itse. Eihän se sitten hänelle sopinut. En ruvennut maksamaan hänelle mitään. Parisuhteeni meni piloille siinä samassa, eräs kiekkoilijoista kertoi Seiskalle.

Maisa Torppa järkyttyi Jari-Matti Latvalan miljoonien verosotkusta: "En enää uskalla luottaa exääni!"

Maisan ystävät päättivät puhaltaa pelin poikki. 

– Menimme porukalla tapaamaan Maisaa. Mukana oli Maisan aviomies Atte ja muuan Maisan lähisukulainen. Kerroimme Maisalle, että tiedämme kaikista hänen tempuistaan, ja että ystävyytemme päättyy nyt. Se oli niin ahdistavaa ja pelottavaa aikaa, että moni meistä pelkäsi itsekin sairastuvansa.

Kukaan ex-ystävistä ei ole ollut Maisan kanssa tekemisissä näiden tapahtumien jälkeen. Myös Maisan avioliitto Aten kanssa päättyi tapahtumien seurauksena. Heillä on yhteinen lapsi.

Lue koko juttu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA TÄSTÄ SEISKA