fbq
202307022 SASTAMALA. Tyrvään kirkko. Niina Wunschin ja Kalle Hanhijärven häät. KUVA: ATTE KAJOVA
202307022 SASTAMALA. Tyrvään kirkko. Niina Wunschin ja Kalle Hanhijärven häät. KUVA: ATTE KAJOVA

Maajussi-Kallen Niina-rakas muistelee ensitapaamista: "Jotain jännää taikaa"

Tuore aviopari vietti pientä rakkauslomaa tärkeässä paikassa.

Maajussille Morsian -ohjelmassa toisensa löytäneet Niina Wunsch Linkki ja Kalle Linkki kohtasivat ensi kertaa Naantalissa kaksi vuotta sitten. Suhteen edettyä jo avioliittoon asti, muistelee pari ensimmäisiä yhteisiä hetkiään lämmöllä.

Niinan julkaisemassa kuvassa edelleen ihastuttavan rakastunut pari hymyilee kesäisessä Naantalissa. Niina kertoo kuvatekstissä, että kuvausten jälkeen he ovat vierailleet kaupungissa muutamaan otteeseen. 

Kyllähän täällä aika spesiaali fiilis tulee, jotain jännää taikaa täällä on, Niina kirjoittaa Naantalin tuottamista tuntemuksista.

Maajussille morsian -Niina kertoo uudesta sukunimestään – ’’yhdistyy kaksi niin rakasta’’

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hän kertoo viettäneensä Naantalissa viikonloppua yhdessä rakkaan miehensä kanssa. Maatilalla elävä pari on Niinan mukaan aamuvirkkua sorttia lomallakin.

Ollaan aamuvirkkuja myös lomalla ja rakastetaan touhuilla monipuolisesti kaikkea mitä ikinä keksitäänkään. Auringon noustessa kadut oli ihanan hiljaisia ja kellon lyödessä aamuyhdeksän oltiin käyty lenkillä, salilla, aamupalalla ja kylpylässä, hän kertoo aktiivisen loma-aamun puuhista.

Niina ja Kalle avioituivat heinäkuun lopussa.
Niina ja Kalle avioituivat heinäkuun lopussa.

Maajussi-Kallen ja Niinan arki käynnistyi aviossa – kertovat Seiskalle, miten käy häämatkalle

Lyhyen loman aikana he ehtivät myös pyöräretkelle ja minigolfiin sekä nauttimaan maisemista, ruuasta ja kiireettömyydestä.

Ihania muistoja ja elämän seikkailuja taas takana, ja vielä enemmän edessä päin, Niina vakuuttaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kiireiseen arkeen ei toistaiseksi ole varmistunut minilomaa pidempää irtautumista. Aiemmin elokuussa Kalle kertoi Seiskalle, että häämatka on vielä suunnitteluvaiheessa.