fbq
202307022 SASTAMALA. Tyrvään kirkko. Niina Wunschin ja Kalle Hanhijärven häät. KUVA: ATTE KAJOVA
202307022 SASTAMALA. Tyrvään kirkko. Niina Wunschin ja Kalle Hanhijärven häät. KUVA: ATTE KAJOVA

Maajussille morsian -Niina kertoo uudesta sukunimestään – ’’yhdistyy kaksi niin rakasta’’

Niina Wunsch ja Kalle Hanhijärvi tunnetaan nykyään eri nimillä.

Maajussille morsian -ohjelmassa toisiinsa rakastuneet Kalle Hanhijärvi sekä Niina Wunch avioituivat Sastamalassa, Tyrvään kirkossa noin viikko sitten. Avioitumisen yhteydessä pari vaihtoi sukunimiään.

Katso arkistovideo maajussiparin häistä.

Kallen sukutilalla, Linkin tilalla Sastamalassa asusteleva tuore aviopari päätti ottaa Kallen isän puoleisen suvun alkuperäisen sukunimen itselleen. Kalle tunnetaan nyt Kalle Linkkinä, ja Niina taas Niina Wunsch-Linkkinä.

Tällaiset olivat Maajussi-Kallen ja Niinan häät - Katso kuvat hääpaikalta!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Niina kertoo Instagramissaan Haikon kartanoon kohdistuneesta häämatkasta, sekä sukunimivalinnan taustoista.

- Ihana minihäämatka takana. Saatiin rentoutua ja palautua rauhassa alkuviikko häähumusta, kiitos Haikon kartano. Ja vielä iso kiitos kaikista onnitteluista, niitä on tullut aivan valtavasti! Kaikki luetaan tässä pikkuhiljaa läpi.

Häämatkaan kuului urheilua, rentoutumista ja maittavia aterioita, tilan hoitoa ja arkeen paluuta.

- Tällä viikolla ollaan toden teolla rentouduttu! Ollaan käyty leffassa, pelaamassa minigolfia (kahdesti), rentoutumassa kylpylässä, syöty hyvin, saunottu ja katseltu luontodokkareita! Ja totta kai palattu siihen ihanaan normaaliin arkeen (Virrin tilan) siivouksen ja laiton merkeissä.

Vappu Pimiä liikuttui Maajussiparin häissä - kuva

Sukunimen valintaan liittyi myös perinne, joka ei ollut toteutunut 90 vuoteen. Niina ja Kalle tahtoivat, että Linkin tilalla asustelisi Linkki-sukunimen omaava perhe. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Meille oli aika alusta asti selvää, että valitaan Kallen isän puolen suvun alkuperäinen sukunimi Linkki, joka on myös kotitilamme nimi. Sukunimi Linkki on ollut viimeksi käytössä Kallen isoäidillä ja halusimme ehdottomasti ottaa tilan alkuperäisen sukunimen käyttöön. Tätä on jo aiemmissa sukupolvissa mietitty, mutta aika ei ole ollut otollinen. Nyt vihdoin, 90 vuoden jälkeen Linkin tilaa isännöivät taas Linkit.

Wunch-nimi kantaa Niinalle myöskin merkityksensä. Hän kertoo jättäneensä siksi myös oman nimensä yhdistelmänimen yhteyteen.

- Oma sukunimeni Wunsch on myös hyvin tärkeä ja merkityksellinen itselleni. Sen vuoksi päädyin Wunsch Linkki yhdistelmään, jossa yhdistyy kaksi niin rakasta ja tärkeää sukua.

Maajussi-Kalle ja Niina-vaimo taianomaisissa hääkuvissa

Ohjelman 14. kaudella rakastuneet Niina ja Kalle viettivät toista vuosipäiväänsä kuukausi ennen häitä. Kihloihin he menivät pidettyään yhtä vuoden päivät.