fbq
Lola Odusoga

Lola Odusoga on viettänyt 26 vuotta elämästään parisuhteessa: "Siinä on kyllä noin kymmenen vuotta liikaa"

Missi ja juontaja Lola Odusoga, 45, on avautunut tuoreessa blogikirjoituksessaan sinkkuudeesta ja vallitsevista parisuhdekäsityksistä.

Lola aloittaa muistelemalla vuodenvaihteessa tekemäänsä uudenvuoden lupausta.

EI parisuhdetta vuonna 2022. Kun marraskuu nyt lähestyy loppuaan, voin kertoa, että se on ollut kyllä todella helppo lupaus pitää, Lola paljastaa.

Työmatkalla oleva Lola Odusoga julkaisi bikinikuvan: "Meni siinä se kolme päivää"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sinkkuudesta nauttiva Lola toteaa teksissään useaan otteeseen, ettei parisuhde ole kaikille itsestäänselvyys tai tavoittelemisen arvoinen asia.

Rakkaus on aivan ihanaa, jokainen haluaa saada rakastaa ja tulla rakastetuksi. Mutta rakkaus on samalla sokeaa ja vaarallista, ja silloin tulee tehtyä paljon epäitsekkäitä päätöksiä, joita voi katua jälkeenpäin. Kokemusta on.

Lola erosi edellisestä pidemmästä suhteestaan vuonna 2021. Pariskunta ehti mennä jopa kihloihin, mutta lopulta kihlaus kuitenkin purettiin.

Lola on ollut seurustelusuhteessa erinäisten kumppaneiden kanssa yli puolet elinvuosistaan.

Laskin juuri, että olen ollut elämästäni parisuhteissa melkein 26 kokonaista vuotta. Ja siinä on kyllä noin kymmenen vuotta liikaa syystä ja toisesta, Lola toteaa.

Hän ihmettelee, kuinka vakavia parisuhdevuosia on ehtinyt kertyä, vaikka taustalla kummittelee muun muassa ongelmallinen isäsuhde sekä luottamusongelmat.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oma luottamukseni on petetty kaikissa paitsi yhdessä pitkässä parisuhteessa. Ja onpa sitä tapahtunut monissa muissakin ihmissuhteissa.

Lola Odusogalta yllätysuutinen: "Mun ihka ensimmäinen..."

Lola myöntää joutuneensa vuosien varrella moniin ikäviin tilanteisiin, joissa jopa hänen ystävänsä ovat rikkoneet sovittuja pelisääntöjä.

- Aikanaan tuntui olevan enemmän sääntö kuin poikkeus, että ystäväni alkoivat seurustella ihastuksieni kanssa, tai koskea kumppaneihini. 

Lola myöntää, ettei rikottua luottamusta saa rakennettua enää koskaan sataprosenttisesti takaisin.

Tinderistäkin bongattu Lola myöntää ihastuvansa "helposti ja jatkuvasti", mutta parisuhde ei ole tällä hetkellä asia, jota hän tavoittelisi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vaikka en etsi parisuhdetta tai hae sellaista, ei se tarkoita, etten halua elämääni uusia ihmisiä, päinvastoin. Ikinä ei voi tietää mihin jokin kohtaaminen johtaa.

Tajuton tykkäystulva! Seuraa etsivä Lola Odusoga avautuu Tinder-tuskastaan: "En todellakaan koita nyt leijua..."