fbq
Kotimaa
01.09.2022 19:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Lola Odusoga
Lola Odusogalta yllätysuutinen: "Mun ihka ensimmäinen..."
Kotimaa
01.09.2022 19:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Tv-tuotannossa vaikuttava Lola Odusoga, 45, paljastaa yllättävän asian, jonka harva arvasi etukäteen.

Lola Odusoga pohjustaa yllätystään Instagram-tilillään.

Hei ihmiset täällä, se ois syyskuu ja mulla on uutisia! Muistatteko kun kerroin tehneeni wsoykirjat kanssa kustannussopimuksen? Alkoi välitön spekulointi siitä, onko kyseessä nyt elämänkerta vai paljastuskirja, Lola kirjoittaa.

Lola katkaisee kyseisiltä spekulaatioilta siivet.

”Elämänkerta” vuoteen 2015 asti on jo olemassa, ei tosin itseni kirjoittamana. Mutta en kai mä nyt taas seitsemän vuoden jälkeen päivittäisi kirjaksi asti, että missä nyt mennään, etenkään kuin kirjan julkaisun yhteydessä jo mainitsin etten enää jaa asioita yksityiselämästäni entiseen malliin. Eli ei, ei elämänkertaa.

Paljastuskirjaan en koe itse mitään syytä enkä tarvetta, en ainakaan niin kauan kuin aion tällä alalla ja tässä maassa tehdä vielä töitä, jos koskaan. Eli ei, ei paljastuskirjaakaan.

Lue myös: Lola Odusoga hehkuttaa työtään: ”Helkkarin iso asia”

Innoissaan ja kiitollinen

Lola paljastaa, että kyseessä on aivan toisenlainen kirja.

Jokunen yksittäinen ihminen ehdotti myös dekkaria, mutta sekään ei mennyt oikein, ainakaan tällä kertaa. Mutta eipä käynyt kellään mielessä se, mitä oikeasti on luvassa.

Lue myös: Lola Odusoga julkaisi bikinikuvan - kommentointi lähti lapasesta: "Totta, rinnat on kyl heti pään alapuolella"

Lola kertoo lähitulevaisuudessa asiasta enemmän, mutta paljastaa kuitenkin kyseessä olevan lapsille ja lastenmielisille suunnattu teos.

Luvassa on nimittäin mun ihka ensimmäinen lastenkirja ja oon enemmän kuin innoissani ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta, Lola iloitsee sydämen kanssa.

Lue myös: Lola Odusoga avautuu ylimieliseksi haukkumisesta: "Mun menestys ei oo keneltäkään pois"