fbq
jukka ja sari jalonen

Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosen vaimo lukee miestään kuin avointa kirjaa: ”Pystyn tulkitsemaan Jukan peliliikkeitä – hänestä paistoi sellainen…”

Suomen kultaleijonia odotetaan jo innolla kotiin. Helsinki-Vantaan lento-asemalla odottaa median lisäksi myös pelaajien läheisiä. 

Yksi heistä on päävalmentaja Jukka Jalosen vaimo Sari Jalonen.  

- Tänään vietämme varmastikin aikaa niin täällä lentokentällä ja sitten suuntaamme kohtia Kaisaniemeä. Katsellaan sen jälkeen sitten, mitä tehdään! Iloinen Sari kertoo Seiskalle. 

jukka ja sari jalonen

Seiska seuraa: Leijonien lentokone yhä Bratislavassa - lehdistötilaisuuden alku viivästyy - kansanjuhla alkaa Helsingin Kaisaniemessä kello 18!

Jukalla ja Sarilla on kaksi lasta. Vuonna 1994 syntynyt Jesper ja vuonna 1996 syntynyt Jimi

- Jimi pelaa Mikkelin Jukureissa ja itse asiassa aloittaa jo toisen kauden. Nuorempi poikamme opiskelee Vierumäellä ja tähtää jääkiekkovalmentajaksi. Jukka ei valmenna poikiamme, eikä heitä ole koskaan patistettu jääkiekon pariin. Se on tullut luonnostaan ja molemmat ovat saaneet siitä itselleen ammatin. 

Jääkiekon MM-kulta aiheutti Mörkö-huuman – nyt sillä halutaan tehdä rahaa: maksaisitko tästä puvusta näin paljon?!

Sari kertoo Seiskalle, että vuosien varrella hän on oppinut lukemaan aviomiestään niin hyvin, että nykyään hän pystyy jo tulkitsemaan Jukan ilmeistä sen, minkälaisia peliliikkeitä hän aikoo seuraavaksi tehdä. 

- Kyllä sitä pystyy jo aika hyvin tulkitsemaan, että minkälaisia peliliikkeitä Jukka meinaa tehdä. Tällä kertaa Jukka oli tällä kertaa seesteinen ja rauhallinen. Jukasta paistoi sellainen varmaotteisuus ja se, että hänellä on hyvä olla joukkueen kanssa, Sari viittaa MM-kisoihin.