fbq
Johanna Kuvaja

Laulajakaunotar Johanna Kuvaja kuvaa rohkeaa musiikkivideota Espanjan lämmössä – ”Sitä voisi hyvin kutsua K18-videoksi”

Etelän lämpö innosti Johanna Kuvajan, 35, lähtemään talveksi Espanjan Aurinkorannikolle yhdistetylle työ- ja lomareissulle.

Johanna on tekemässä Aurinkorannikolla musiikkivideota keväällä julkaistavalle kappaleelleen Wanna Make Love To You. Videolle Kuvajan vastanäyttelijäksi valikoitui espanjalainen malli Dani Rivero, joka on tuttu kasvo Calvin Kleinin, Versacen ja Volvon kansainvälisistä mainoksista.

Playboysta tuttu Suomen Sabrina nauttii Aurinkorannikolla talvesta ja villistä vispilänkaupasta komean espanjalaisen Danin kanssa.
Playboysta tuttu Suomen Sabrina nauttii Aurinkorannikolla talvesta ja villistä vispilänkaupasta komean espanjalaisen Danin kanssa.

Kuumaa sutinaa Espanjassa! Playboy-kaunotar Johanna Kuvaja läheisissä tunnelmissa miesmallin kanssa – kuvat Seiskassa!

Johannan kappale julkaistaan myöhemmin keväällä videon valmistuttua. Artisti sanoo kappaleen olevan päivitetty versio Je t’aime -klassikosta.

– Nimensä mukaisesti laulu kertoo rakastelusta. Siinä tehdään ero seksin ja sitoutuneen henkiseen yhteyteen perustuvan rakastelun välillä. Juuri tätä sitoumusta olemme hakeneet myös musiikkivideota kuvatessamme, Johanna kuvailee.

– Asia on minulle hyvin henkilökohtainen. Elämässäni on ollut paljon seksiä, mutta kertaakaan en ole rakastellut niin, että olisin tuntenut vastapuolen kanssa vahvaa henkistä yhteyttä.

Playboysta tuttu ”Suomen Sabrina” Johanna Kuvaja yhdistettiin espanjalaiskomistukseen – näin kaunotar kommentoi kuumaa suhdesutinaa!

Laulaja lupaa, että keväällä julkaistavassa videossa on vahva eroottinen lataus.

– Sitä voisi hyvin kutsua K18-videoksi, Johanna hymyilee.