Johanna Kuvaja

Kuumaa sutinaa Espanjassa! Playboy-kaunotar Johanna Kuvaja läheisissä tunnelmissa miesmallin kanssa – kuvat Seiskassa!

Uutiset | 11.02.2021 08:09

Etelän lämpö innosti Johanna Kuvajan, 35, lähtemään talveksi Espanjan Aurinkorannikolle yhdistetylle työ- ja lomareissulle.

Johanna on tekemässä Aurinkorannikolla musiikkivideota keväällä julkaistavalle kappaleelleen Wanna Make Love To You. Videolle Kuvajan vastanäyttelijäksi valikoitui espanjalainen malli Dani Rivero, joka on tuttu kasvo Calvin Kleinin, Versacen ja Volvon kansainvälisistä mainoksista.

– Ohjaaja lähetti minulle kuvia useista espanjalaisista miesmalleista. Kun näin Danin kuvat, valitsin hänet saman tien. Hänen ulkonäkönsä ja kuvista huokuva karisma miellyttivät minua heti. Vasta kuvausten aikana minulle selvisi, että hän on voittanut esimerkiksi Mister Mundo (World) ja Mister Europan tittelit, Johanna kertoo.

Playboysta tuttu Suomen Sabrina nauttii Aurinkorannikolla talvesta ja villistä vispilänkaupasta komean espanjalaisen Danin kanssa.
Playboysta tuttu Suomen Sabrina nauttii Aurinkorannikolla talvesta ja villistä vispilänkaupasta komean espanjalaisen Danin kanssa.

Lue myös: Näitä kuvia et ole ennen nähnyt! Näin uhkea laulajakaunotar Johanna Kuvaja poseerasi luomurinnat paljaina Playboylle: ”Ovathan kaikki rannallakin tissit paljaina”

Suutelua ja koskettelua

Uhkea suomalaisblondi ja tumma espanjalaiskönsikäs ovat Seiskan saamien silminnäkijähavaintojen mukaan viihtyneet tiiviisti yhdessä myös musiikkivideon kuvausten ulkopuolella. Heidät on nähty suutelemassa Fuengirolan keskustakahvilassa ja kävelemässä rannalla käsi kädessä.

Myös videon kuvaustauoilla pariskunta on viettänyt aikaa huomattavan läheisissä tunnelmissa. Paikalla olleiden mukaan Johanna ja Dani vetäytyvät tauoilla kauemmaksi muista, eivätkä kädet malta pysyä irti toisesta.

Lue Johannan kommentti suhdesutinaan ja katso kuumat kuvat Seiska Klubista!

Teksti:Antti Pekkarinen
Kuvat:Katja Korhonen ja David Alcaide
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!