fbqLaulaja nimensä veroisessa kunnossa! Suvi Teräsniskan huima saavutus urheilun saralla: ”Ensimmäistä kertaa elämässäni” | Seiska
Katso kuva!
suvi teräsniska. kuva Timo Korhonen

Laulaja nimensä veroisessa kunnossa! Suvi Teräsniskan huima saavutus urheilun saralla: ”Ensimmäistä kertaa elämässäni”

Kotimaa | 17.04.2021 12:12

Iskelmälaulaja Suvi Teräsniska, 32, on rautaisessa kunnossa. Hän suoritti pääsiäisviikolla vaativan hiihtolenkin, mikä ei ihan jokaiselta onnistu. 

Suvi iloitsi huimaa urheilusuoritustaan Instagram-tilillään, kun paljasti päässeensä hurjaan tavoitteeseen. 

- Kiersin Ylläksen ympäri suksilla ensimmäistä kertaa elämässäni tänä keväänä. Ensin pääsiäisviikolla 28 km, ja heti uudelleen tänään 33 km. Tämä on ollut kelien puolesta ihana talvi ja kevät. On ollut ilo nähdä, kuinka paljon on näkynyt ihmisiä suksien päällä, Suvi hehkutti.

Lue myös: Suvi Teräsniska muisteli edesmennyttä Vexi Salmea – julkaisi koskettavan kirjoituksen: ”Minua pelotti kyseenalaistaa sinua!”

Iloisesta aiheesta huolimatta Suvilla oli myös kaihoisia tunteita hiihdon aikana. 

- Mummoa ikävöin tänään ladulla aika paljon. Jos hän olisi vielä täällä, niin ei varmasti olisi kauaa tarvinnut suostutella, että hän olisi lähtenyt mukaan kierrokselle.

Hänen isoäitinsä tosin olisi ollut tuolloin laulajan mukaan häntä huomattavasti paremmassa kunnossa laduilla. Kuntonsa kohotuksesta hän kiittääkin personal traineriaan, jonka ansiosta hän pystyy nimensä veroisiin urheilusuorituksiin. 

Urheilua

Suvia on selvästi alkanut urheilu kiinnostamaan enemmän lähivuosina, sillä hän juoksi puolimaratonin Oulussa viime syyskuun loppupuolella. Hän pinkoi noin 20 kilometrin matkan kahdessa tunnissa ja 49 minuutissa.  Laulaja ylitti tuolloin maaliviivan viimeisten naisjuoksijoiden joukossa. 

Lue lisää: Maaliin viimeisten joukossa! Näin näppärästi Suvi Teräsniska kuljetti puhelintaan juoksukilpailussa – paljonkertovat kuvat! 

- Vuosi sitten mun PT pyysi miettimään tavoitetta, mitä kohti lähdetään tekemään töitä. Mä sanoin, että haluan hiihtää Ylläksen ympäri ja juosta puolikkaan maratonin, Suvi taustoitti Facebookissa.

suvi teräsniska juoksee
Suvi aloitti juoksuharrastuksen vasta talvena 2019. Kuva Markku Ruottinen

Idolin saappaisiin

Legendaarinen Yö-yhtye tiedotti helmikuussa, että Suvi tulee täyttämään bändin solistin paikan. Monet suomalaiset kuulivat kaksi vuotta sitten traagisen uutisen, kun yhtyeen keulahahmo Olli Lindholm menehtyi yllättäen. 

Lue lisää: Olli Lindholmin Yö-yhtyeessä korvaava Suvi Teräsniska: ”Kun suljen silmäni, näen auringon ja festivaaliyleisön” 

Suville asia on tunteikasta monella tapaa, sillä Yö on ollut hänelle nuorena hyvin tärkeä. Bändin musiikki johdatti hänet aikanaan musiikkialalle. 

- Juhlavuosi, yhteinen historia Suvin kanssa ja yleisön kysyntä vaikuttivat päätökseemme tehdä valikoidut esiintymiset tulevana kesänä, yhtye kommentoi tiedotteessaan.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!