fbqSuvi Teräsniska muisteli edesmennyttä Vexi Salmea – julkaisi koskettavan kirjoituksen: ”Minua pelotti kyseenalaistaa sinua!” | Seiska
suvi teräsniska

Suvi Teräsniska muisteli edesmennyttä Vexi Salmea – julkaisi koskettavan kirjoituksen: ”Minua pelotti kyseenalaistaa sinua!”

Uutiset | 08.09.2020 14:12

Laulajakaunotar Suvi Teräsniska muisteli Instagram-tilillään sanoittajaneroa Vexi Salmea. Vexi menehtyi tänä aamuna.

Lue myös: Vexi Salmi on kuollut - menehtyi nopeasti edenneeseen sairauteen 77-vuotiaana

Suvi julkaisi mustavalkoisen kuvan sanoittajalegendasta ja kirjoitti koskettavan kertomuksen heidän yhteisestä biisinteostaan. 

- Hyvää matkaa Vexi! Muistan kun soitettiin sinulle studiosta, kun Hei mummoa äänitettiin. Minua vähän pelotti kyseenalaistaa sanavalintojasi toisen säkeistön osalta. Teksti kuului alun perin: ”Nyt yksinäisen mökin kaamos saartaa, päivisin on hetken hämärää...” Sanoin että tästä saa sellaisen käsityksen, niin kuin mitään kaamosta ei olisikaan. Sanoit että selvä muutetaan se sitten muotoon: ”päivisin on pelkkää hämärää...” Asia oli loppuun käsitelty. Sinä kiitit ja toivotit onnea tulevaan. Kukaan ei siinä vaiheessa ymmärtänyt millaista jouluhittiä olimme tekemässä, Suvi kirjoitti.

- Toivon sinun matkallesi valoa ja kirkkautta. Sinulla ja Ollilla oli merkillinen yhteys, josta hän aina puhui. Ehkä se tuo teidät, murheellisten laulujen miehet jälleen yhteen. Kerro terveisiä.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!