fbq
Kotimaa
17.12.2021 12:40
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
esko ja Martina
Lapin taikaa! Esko Eerikäinen viettää joulua ex-anopin ja ex-vaimon kanssa: "Meillä on niin hyvät välit"
Kotimaa
17.12.2021 12:40
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Radiojuontaja Esko Eerikäinen, 48, aikoo viettää joulua yhdessä ex-vaimonsa, hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden, 39, ja ex-anoppinsa kanssa. Seiska tavoitti kiireisen Eskon ennen juuri ennen radiolähetystä.

– No siis meillä menee aina vuorot yhteisen tyttäremme kanssa vuoro jouluin ja nyt olisi ollut minun vuoroni. Martiina, hänen toinen lapsensa ja äitinsä matkaavat Leville, niin yhteinen tyttäremme lähtee sinne kanssa, niin miksen minäkin, Esko selittää, ja jatkaa: 

– Meillä on Martinan kanssa niin hyvät välit jo vuosia, että tämä on ihan normaalia niin sanotusti. Mitä minä sitä paitsi yksin kotona tekisin, sinkkuna viihtyvä Esko tuumii.

esko ja nala
Esko kuvattiin viime kesänä ulkoiluttamassa Martinan Nala-koiraa (Kuva Olli Suominen)

Lue myös: Kävelytti narttua! Esko Eerikäinen bongattiin Martina Aitolehden räyhääjänä tunnetun Nalan seurasta!

Pukkihommat sai jäädä

Esko on monena vuonna tehnyt joulupukin hommia. Hän on myös ollut kysytty vieras niin tuttavien kuin vieraidenkin perheiden aattoillassa.

– Pukkeilu on saanut jäädä koronan myötä. Katsotaan sitä sitten joskus uudemman kerran, kun koronapandemia helpottaa, että haluaako kukaan enää edes minua pukkeilemaan, Esko nauraa.

Lue myös: 48 vuotta täyttänyt Esko Eerikäinen viihtyy sinkkuna – avioero jätti jälkensä: ”Kertoo siitä, miten ihminen voi mennä rikki”

Työ kutsuu piankin

Esko lentää Leville joulunviettoon keskiviikkona ja palaa takaisin Helsinkiin sunnuntaina. Pian koittava vuoden vaihde tulee menemään työpainotteisesti ainakin aluksi.

– Minulla on radiolähetys aattona ja sen jälkeen en ole suunnitellut mitään suurempaa. Ainakaan vielä. Ehdotuksia vastaanotetaan!

Lue myös: Suosikkijuontaja Esko Eerikäinen esittelee kotinsa Seiskalle: Etsin emäntää!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »