fbq
Kotimaa
08.09.2021 12:01
Teksti | Kuvat: Olli Suominen
Esko Eerikäinen
Kävelytti narttua! Esko Eerikäinen bongattiin Martina Aitolehden räyhääjänä tunnetun Nalan seurasta – exä päätyi koiravahdiksi
Kotimaa
08.09.2021 12:01
Teksti | Kuvat: Olli Suominen

Seiskan paparazzi bongasi tutut komistuksen kävelemässä Helsingin Kaivopuiston rannassa tiistaina (7.9.) aamupäivällä. Radion Novan juontaja Esko Eerikäinen mukana kulki myös karvainen kaveri.

Lue myös: Suosikkijuontaja Esko Eerikäinen esittelee kotinsa Seiskalle: Etsin emäntää!

Paparazzin mielestä rottweilerissa oli jotain tuttua, ja pian selvisikin, että Eskon aamulenkkikaveri oli hänen ex-vaimonsa Martina Aitolehden Nala-koira.

Esko ja Nala kävelivät pitkin poikin puistoa juontajan puhuessa puhelimeen hyväntuulisena. Hetken puistoa kierrettyään parivaljakko lähti käppäilemään takaisin Helsingin ydinkeskustaa kohti. Se, miten parivaljakko oli päätynyt yhteen ja eksynyt puistoon jäi tilanteessa epäselväksi. Vaikutti siltä, että Esko oli päätynyt Martinan koiravahdiksi.

Lue myös: Jösses, mikä massimenopeli! Esko Eerikäinen kurvailee 70 000 euron ökyautolla – kuva!

Esko Eerikäinen
Esko Eerikäinen ja Nala kävelivät hyvässä yhteisymmärryksessä.

Hankki yhdessä Stefun kanssa! 

Martina hankki aikoinaan Nalan yhdessä kohuliikemies Stefan Thermanin kanssa. Martinalla ja Stefulla oli myös toinen rottweiler, mutta se jäi pariskunnan eron myötä Stefulle.

Lue myös: Martina Aitolehden rottweiler raivostui! Hurja tilanne Helsingin hienostoalueella – kuvat!

Myös Marttiinan nykyinen miesystävä, ex-jääkiekkoilija Hannu ”Hank” Pikkarainen näyttää viihtyvän Nalan kanssa. Elokuun lopussa Hank jakoi julkisella Instagram-tilillään syntymäpäiväonnittelut koiralle. Päivityksen oheen Martinan nykyinen sydänkäpynen oli jakanut yhteiskuvan hänestä ja Nala-koirasta.

Esko ja nala

Lue myös: Lohtusuutelua puistossa! Martina Aitolehti haki katseita välttelevän Hannunsa koiralenkille!

Katso video: Esko Eerikäinen esittelee Seiskalle Espoon-kotinsa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »