fbq
48 vuotta täyttänyt Esko Eerikäinen viihtyy sinkkuna – avioero jätti jälkensä: ”Kertoo siitä, miten ihminen voi mennä rikki” | Seiska
Telkkari
20.10.2021 18:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen, Inez
Esko Eerikäinen
48 vuotta täyttänyt Esko Eerikäinen viihtyy sinkkuna – avioero jätti jälkensä: ”Kertoo siitä, miten ihminen voi mennä rikki”
Telkkari
20.10.2021 18:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen, Inez

Radiojuontaja Esko Eerikäinen kertoo elämästään sinkkuna uudessa Story of My Life -ohjelmassa. Esko koki erittäin julkisen eron, kun hänen ja Martina Aitolehden avioliitto kariutui vuonna 2011.

Esko pohtii menneisyytensä vaikuttavan häneen yhä.

- Vieläkin näkyy aikaisempi iso epäonnistuminen. Varmasti se kertoo siitä, miten ihminen voi mennä rikki. Olen oppinut olemaan yksin. Oma arkeni on niin seesteisen sujuvaa. Nyt varsinkin lapsen kanssa en ole yksin, minulla on lapsi. Jos haluan parisuhteen, sillä ihmisellä varmasti olisi elettyä elämää ja vaikka omia lapsia, Esko kertoo Jupe Tuomolan juontamassa ohjelmassa.

- Mietin asiaa ehkä liian paljon ja liian paljon eteenpäin. Mietin jo monta askelta edelle, ja se on varmasti ollut jarruttava tekijä, hän jatkaa.

Lisäksi julkisuus on tuonut omat haasteensa parisuhteen löytämiseen.

- Nykyaika on sellaista, että minulla on myös julkisuuden taakka. Olen tavannut uskomattomia ihmisiä, mutta sitten on tullut se, että olen julkisuudessa. Tai koska ex-vaimoni on todella vahva persoona, se herättää ihmisissä mielikuvan, että haluan sellaisen ihmisen. Se on monen möykyn summa, miksi olen ollut sinkkuna.

Story of My Life Inez-kanavalla (kanavapaikka 19), Inezin applikaatiossa ja YouTube-kanavalla keskiviikkoisin klo 21.