fbq
Kotimaa
29.08.2021 18:00
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: DYLAN PERLOT JA PIAN ALBUMI
Pia Lamberg
Laittoi anoppinsa hyppäämään järveen! Pia Lamberg juhli häitään myös Suomen suvessa
Kotimaa
29.08.2021 18:00
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: DYLAN PERLOT JA PIAN ALBUMI

Ei kakunleikkausta, ei bestmania eikä kaasoa, saati morsiamenryöstöä. Jenkkeihin juurtunut julkkiskaunotar Pia Lamberg, 30, (o.s. Pakarinen) sai juuri sellaiset häät kuin sulhasensa kanssa halusikin, persoonalliset ja konstailemattomat.

Lue myös: Sushia ja alpakoita! Pia Lambergin ja Keithin häissä ei perinteitä nähty – hääyökin jäi lyhyeksi

Pia ja hänen liikemiespuolisonsa Keith, 37, avioituivat heinäkuun alussa Kaliforniassa komeassa kartanossa. Malibussa sijaitseva villa on tiettävästi sama, jossa kuvataan Unelmien poikamies -sarjaa.

Laitoin appivanhempani hyppäämään järveen

Pia Lamberg vietti kuitenkin myös kotimaassaan kolme helteistä viikkoa. Keith ja hänen vanhempansa nauttivat Suomen kesästä viikon verran heinä-elokuun taitteessa.

Lue myös: Luksushäissä lentopalloa! Pia Lambergin ystävätär vihki hääparin Bachelor-kartanossa

– Pidimme hääjuhlat suomalais-ystävilleni ja sukulaisille Järvisydämessä. Ne olivat ihanan lämminhenkiset juhlat. Suomen suvi pani parastaan, ja ihmiset nauttivat, Pia iloitsee.

Yhdysvaltojen itärannikolla asuvat Keithin vanhemmat vierailivat Suomessa ensi kertaa.

– Olimme enimmäkseen Juuassa ja vain päivän Helsingissä. Yritin näyttää heille poikkileikkauksen Suomesta, mutta voin kuvitella, että itäsuomalainen maaseutu poikkesi aika lailla itärannikon vilinästä. Tuntuivat he kuitenkin aidosti nauttivan kaikesta.

Pia vuokrasi appivanhemmilleen mökin järven rannalta.

– Kaikki Suomi-kokemukset käytiin läpi. Rantasauna oli heille mieluinen elämys, ja laitoin heidät myös hyppäämään järveen. Makkaranpaisto nuotiollakin taisi olla ainutkertainen kokemus, USA:ssahan tapa on vieras. He kyselivätkin heti sämpylöitä eli hotdogia!

Pia Lamberg
Pia ja Keith viettivät kolmet hääjuhlat Suomessa ja USA:ssa. Suomen sukualaiset saivat nauttia vihkifiiliksestä Järvisydämessä heinä-elokuun vaihteessa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »