Katso videot!

Lahden juottolat tulleet tutuiksi Heidi Pakariselle – laulajakaunotar esittelee halvan henkivakuutuksensa

Kotimaa | 09.06.2021 19:02

Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen, 45, mieltää itsensä lahtelaiseksi, vaikka syntyikin Siilinjärvellä. Loppuvuodesta tulee kuluneeksi 25 vuotta iloisenrempseän nuoren naisen saapumisesta radiomastoista ja hyppyrimäistä tunnettuun kaupunkiin.

– Tulin tänne aikoinaan miehen perässä, ja elämä on pidellyt täällä pitkään. Olen asunut yli puolet elämästäni Lahdessa, mutta silti olen sydämeltäni aina savolainen, hän tuumii.

Lue myös: Heidi Pakarinen poseerasi pahamaineisella kadulla – öykkäri tuli iskemään laulajakaunotarta!

Lahti tunnetaan muun muassa 150-metrisistä radiomastoistaan. – Mukavaa, että tässä kaupungissa on niin paljon maamerkkejä!
Lahti tunnetaan muun muassa 150-metrisistä radiomastoistaan. – Mukavaa, että tässä kaupungissa on niin paljon maamerkkejä!

Halpa henkivakuutus

Vaikka herttainen Heidi pitää itseään enemmän tanssilavaihmisenä, on myös osa Lahden keskustan lukemattomista juottoloista käyty läpi.

– En ole kovin ahkerasti käynyt niissä, mutta ihan riittävästi. Siellä on kyllä tullut nähtyä laaja värikirjo elämää! Jostain syystä aina juuri Lahessa sattuu ja tapahtuu ihan kaikkea mahdollista, hän nauraa.

Heidi on myös sisäistänyt kaikista halvimman henkivakuutuksen.

– Loppuillasta voi kyllä käydä haukkaamassa suolapalaa, mutta grillijonossa ei kannata koskaan erehtyä etuilemaan.

Lue myös: Tätä laulajakaunotarta ei Tinderistä löydy! Heidi Pakariselle puskee härskejä viestejä: Hävytöntä käytöstä!

Oi Lahti on! Reippaan mimmiksi tunnustautuva Heidi lepää kuninkaan patsaan käsivarsilla.
Oi Lahti on! Reippaan mimmiksi tunnustautuva Heidi lepää kuninkaan patsaan käsivarsilla.

Kuninkaan tallissa

Sydämeltään savolainen löytää Lahdesta monia yhtäläisyyksiä kotiseutujensa maakuntakeskukseen Kuopioon: kaupungeissa on paljon samaa luonnon monimuotoisuudessa, vesistöissä ja kulttuuritarjonnassa.

– Salpausselkien vuoksi Lahdessa on enemmän maanmuotoja, mutta molemmat ovat kovia urheilukaupunkeja. Täytyy tunnustaa ja uskallan myöntää, että kannustan yhä enemmän tiettyjä savolaisjoukkueita, Heidi hymähtää.

– Siilinjärveläisenä pesäpallo on minulle ykköslaji, mutta Lahdessa pyöräily on vienyt voiton, ja melontaa haluan alkaa harrastaa Vesijärven laineilla.

Tietysti myös jalkapallo on Lahdessa asuvalle tuttua.

– Kumpikin tyttäreni pelasi futista hetken aikaa Reippaassa eli kuningas Litmasen seurassa!

Heidin vaatteet: Voglia

Heidin korut: Carina Blomqvist

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Tanssijakaunotar Laura Allonen on intersukupuolinen: Häpesin itseäni pitkään

Katso video!

Nuorten kultaleijona Urho Vaakanainen, 22, biletti railakkaasti Miamin öky-yökerhossa - video julki Seiskassa! 15 000 euron pöytävaraus - ketkutti villisti David Guettan tahtiin!

Katso video!

Matti Nykäsen luottotoimittaja Kai Merilä teki vaimolleen huikean kasarirock-rakkausbiisin - katso musiikkivideo! "Ylistys pitkälle rakkaudelle"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!