fbq
Kotimaa
06.06.2021 12:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova
Heidi Pakarinen

Tätä laulajakaunotarta ei Tinderistä löydy! Heidi Pakariselle puskee härskejä viestejä: Hävytöntä käytöstä!

Kotimaa
06.06.2021 12:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova

Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen, 45, iski aikoinaan silmänsä vasta 19-vuotiaana tangokuninkuuden 1992 voittaneeseen Mika Pohjoseen. Vuonna 2015 päättyneestä avoliitosta jäi muistoksi kaksi kouluikäistä tytärtä.

Seuraavaksi Heidi seurusteli kohulaulaja Heikki Koskelon kanssa, ja he olivat kihloissa vajaan vuoden. Sen jälkeen hän on viihtynyt sinkkuna.

Lue myös: Sinkkuna viihtyvä laulajakaunotar Heidi Pakarinen suhdejuoruista: Se on niin ärsyttävää!

Upeaääninen Heidi kruunattiin tango-kuningattareksi 2013. Sen jälkeen ahkerasti keikkaillutta laulajaa on nähty television juontohommissa ja kuultu Ylen Radio Suomen Sekahaku -ohjelmassa.
Upeaääninen Heidi kruunattiin tangokuningattareksi 2013. Sen jälkeen ahkerasti keikkaillutta laulajaa on nähty television juontohommissa ja kuultu Ylen Radio Suomen Sekahaku -ohjelmassa.

Miehille ei vinkkejä

Heidi on siis sinkku, muttei vannoutunut sellainen. Lempeän kesätuulen kutitellessa hänen kutrejaan ilmassa on odotusta – kenties jopa orastavaa romanssinpoikasta?

– Hah! Minulla ei ole mikään haku päällä, nykyisellään on ihan tosi hyvä olla. Jos jotain tulee, niin on tullakseen. Olen avoin ja aika valmiskin uuteen suhteeseen, ex-tangokuningatar myhäilee.

Hän ei kuitenkaan halua antaa miehille vinkkejä elämäniloisen savolaissydämen valloittamiseen.

– En ole mikään neuvonantaja. Ihmisen pitää olla oma itsensä ja toimia oman mielen, ajatusten ja sydämensä mukaan. Tuntuu tyhmältä puhua jostain mieskriteereistä, koska jokainen on luonnostaan omanlaisensa. Kemiat joko kohtaavat tai sitten eivät.

Lue myös: Sinkkuna viihtyvä Heidi Pakarinen miesten lähestymisyrityksistä: ”Persoonallisia tapauksia ollut!”

Luontaisia kohtaamisia

Eräs asia ei lakkaa hämmästyttämästä Heidiä: ihmisten somekäyttäytyminen. Sosiaalisen median syövereistä puskee kuulemma härskiäkin viestiä.

– Silloin tällöin törmää hävyttömään käytökseen. Se ei ole millään lailla oikea lähestymistapa. Kyllä ihmisten täytyy muistaa kunnioittaa toista ja tutustua oikeiden arvojen kautta.

Tinderistä ja muista deittisovelluksista Heidiä on turha etsiä.

– Luontainen kohtaamistapa on kaikista paras. Kaikenlaisia viestejäkin kyllä saapuu, mutta onneksi niihin voi olla vaikka kokonaan vastaamatta!

Heidin vaatteet: Voglia

Heidin korut: Carina Blomqvist