fbqKorona vauhditti bisnestä! Aki Mannisen ja Rita Niemi-Mannisen yritys teki hirmutuloksen – kohupariskunta nosti huiman osingon | Seiska
Rita ja Aki Manninen

Korona vauhditti bisnestä! Aki Mannisen ja Rita Niemi-Mannisen yritys teki hirmutuloksen – kohupariskunta nosti huiman osingon

Kotimaa | 10.09.2021 08:24

Valmentajapariskunta Aki, 45, ja Rita Mannisen, 42, pyörittämän Ritaaki Oy:n tilinpäätöstiedot ovat komeaa katsottavaa.

Yritys tahkosi viime vuonna peräti 429 000 euron liikevaihdon, mikä oli yli 150 000 euroa edeltävää vuotta parempi. Liikevoittoa yritys teki komeat 234 000 euroa, mikä oli lähes 170 000 euroa enemmän kuin edellisvuonna.

Rahaa yhtiön tilillä oli tilikauden päättyessä huimat 180 000 euroa. Koronapandemiasta johtunut salien ja liikuntapaikkojen väliaikainen sulkeminen on tuonut ”kotitreenejä ja nettiohjauksia” tekevälle pariskunnalle hyvät ajat tullessaan, mikä näkyy varmasti myös loppuvuonna julkiseksi tulevissa verotiedoissa.

Sporttinen pariskunta on pyörittänyt yritystään yhdessä jo vuosia.
Sporttinen pariskunta on pyörittänyt yritystään yhdessä jo vuosia.

Lue myös: Ihanat lomakuvat! Rita Niemi-Manninen ja Aki viettivät kuumaa päivää tyttärensä kanssa rannalla

Nostivat huimat osingot

Vuonna 2015 perustetun yrityksen toimitusjohtajana toimii Rita. Pariskunnan lisäksi hallituksessa istuu Ritan ja Akin kanssa saman sukunimen omaava nainen.

Julkisista tilinpäätöstiedoista selviää, että yrityksellä oli tilikauden päättyessä vapaata pääomaa jaettavaksi yli 200 000 euroa.

Hallitus päättikin jakaa tuosta summasta osinko omistajilleen 60 000 euroa ja jättää loput edellisten tilikausien tulostilille.

SEISKA 32/2020 Seiska paljasti, miten  pariskunta oli ostanut uuden ökykodin entiseltä jääkiekkoilijalta Jori Lehterältä.
SEISKA 32/2020 Seiska paljasti, miten pariskunta oli ostanut uuden ökykodin entiseltä jääkiekkoilijalta Jori Lehterältä.

Lue myös: Pinkki perhe! Näin näyttävästi Aki Manninen ja Rita juhlivat Donna-tyttärensä synttäreitä - kuvat kuin elokuvasta

Kohusta kohuun

Yhtä juhlaa ja glamouria Mannisten vuosi ei kuitenkaan ole tähän mennessä ollut.

Porissa sijainnut arvokas omakotitalo oli yli vuoden myynnissä perusylläpitomenojen saattelemana pariskunnan ostaessa uuden ökytalon Lempäälästä lähes 650 000 euron hintaan.

Pariskunta sai Porin-asunnon myytyä vasta keväällä päästen samalla eroon kahden asunnon loukusta.

Toinen kohu, mikä on pitänyt Manniset otsikoissa kevään ja kesän mittaan on Akin Selviytyjät Suomi -seikkailuohjelmasta tippumisen jälkeen antama haastattelu, joka johti jopa pariskunnalle tulleisiin tappouhkauksiin. Kohu laantui kuitenkin lähes yhtä nopeasti kuin alkoikin.

Akin poisjäänti ja hänen korvaamisena toisella kunto-ohjaajalla suositussa Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa kirvoitti myös keskustelua, mitä Aki ei sen suuremmin ole kommentoinut.

Aki nostatti viime keväänä suuren kohun Selviytyjät Suomi -sarjan jälkimainingeissa antamansa haastattelun seurauksena. Haastattelu johti jopa tappouhkauksiin.
Aki nostatti viime keväänä suuren kohun Selviytyjät Suomi -sarjan jälkimainingeissa antamansa haastattelun seurauksena. Haastattelu johti jopa tappouhkauksiin.

Lue myös: ”Mä oon pettänyt, tullut petetyksi” Rita Niemi-Manninen avautuu rakkaudesta - paljastaa toimivan parisuhteen salaisuuden

Akin tulot 2019

Ansio: 53 297 euroa

Pääoma: 6 997 euroa

Mätkyt: 483 euroa

Ritan tulot 2019

Ansio: 66 859 euroa

Pääoma: 0 euroa

Mätkyt: 4 989 euroa

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!