fbqKonsta Hietanen rehellisenä päivittäisestä pakkomielteestään: "Siinä ei ole oikein mitää kivaa" | Seiska
Konsta Hietanen

Konsta Hietanen rehellisenä päivittäisestä pakkomielteestään: "Siinä ei ole oikein mitää kivaa"

Kotimaa | 18.10.2021 22:31

Muusikko ja näyttelijä Konsta Hietanen, 37, avautuu rehellisesti sosiaalisessa mediassa pakonomaisesta juoksuharrastuksestaan.

Lue myös: Konsta Hietanen kamppailee kiusallisen ongelman kanssa Salkkarit-kuvauksissa - ohjaaja joutui puuttumaan peliin

Suurperheen isä myöntää, ettei se aina huvittaisi.

– Koitan juosta joka päivä vähän. Must siin ei oo oikee mitää kivaa, mut aina siit tulee parempi fiilis, Konsta miettii.

Viime vuoden Tähdet, tähdet -laulukilpailun voittaja myös pohtii, että someliikkumisesta tehdään nykyisin niin ihana juttu, vaikka se ei aina sitä olisi.

– Mä juoksen joka päivä vaa siks et aivot pysyis jonkunlaisessa vireessä ja masu kohtuu pienenä. Ja tosiaa joka päivä se on aika ärsyttävää, muut urheilumuodot ois kivempia, mut niihin ei oo aikaa.
Juoksen ainaki vähäsen, vaik en ois nukkunu ku muutaman tunnin, juoksen ku on nuhaa, juoksen ku masentaa.. jos odottaisin jotain hyvää fiilistä lähtee juoksee, en lähtis koskaa.

Lue myös: Konsta Hietanen Salatut elämät -roolihahmostaan: Siitä voi jokainen mies oppia!

Avoimena kasvatusmetodeistaan

Konsta on ollut itseään kolme vuotta nuoremman Aami-vaimonsa kanssa naimisissa jo 13 vuotta.

Hietasilla on neljä poikaa ja yksi tyttö. Vanhin veljeksistä on esiteini, ja kuopus on muutaman vuoden vanha tytär.

Lue myös: Konsta Hietanen ja Aami-vaimo jo 13 vuotta naimisissa – Salatut elämät -tähti paljastaa pitkän liiton salaisuuden

Lapsista puhuttaessa Konsta selvästi innostui taannoin Seiskan haastattelussa, sen verran tärkeitä silmäteriä tenavat isälleen ovat.

– Opetamme lapsillemme esimerkiksi ahkeruutta. Heitä välillä laiskottaa, ja silloin sanon, että tekemään tänne maailmaan on tultu, monilahjakkuus kertoi Seiskalle.

– Olemme kasvaneet aikuisiksi yhdessä, ja kasvaneet myös yhteen tässä vuosien varrella, Konsta sanoo Aami-vaimostaan.
– Olemme kasvaneet aikuisiksi yhdessä, ja kasvaneet myös yhteen tässä vuosien varrella, Konsta sanoo Aami-vaimostaan.

Lue myös: Uudet biisit hyllyllä! Takaisin parrasvaloihin noussut Konsta Hietanen ei ole päässyt hyödyntämään suosiotaan

Konsta on jo aiemmin mediassa kertonut, että Hietasilla ei pelata pelikonsoleilla tai katsota pahemmin televisiotakaan. Tiukkojenkin kasvatusotteiden vastapainona on kannustava ilmapiiri.

– Minusta tuntuu, että meillä opetetaan muita perheitä enemmän uskomaan omiin unelmiin. Kannustamme lapsia tavoittelemaan omia haaveitaan. Niin olen itsekin tehnyt.

Lue myös: Suurperheen isä Konsta Hietanen avautuu kasvatusmetodeistaan – näin Salatut elämät -tähti reagoi laiskotteleviin lapsiinsa

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!