fbq
Telkkari
23.08.2021 09:08
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto
Konsta Hietanen
Konsta Hietanen kamppailee kiusallisen ongelman kanssa Salkkarit-kuvauksissa - ohjaaja joutui puuttumaan peliin
Telkkari
23.08.2021 09:08
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto

Laulaja ja näyttelijä Konsta Hietanen, 37, muistetaan takavuosilta muun muassa vuoden 1994 Tenavatähti-laulukilpailun voittajana sekä Poika ja Ilves -elokuvan pääosan esittäjänä. Nyttemmin hän on voittanut Tähdet, tähdet -ohjelman ja esiintynyt Salattujen elämien Mikinä.

Seiska tiedusteli mieheltä hänen ja roolihahmo Mikin välisiä eroja tiistaina (17.8.). Konsta tunnistaa ainakin omassa ja Mikin käytöksessä yhden selkeän eron.

- Miki ei katso silmiin puhuessaan jonkun kanssa. Kuvatessamme nyt kesätauon jälkeen ensimmäistä kohtausta ohjaaja joutui sanomaan minulle asiasta. Katsoin nimittäin vastanäyttelijääni silmiin, kun ei olisi pitänyt. Omana itsenäni puhun myös tunteistani, mutta Mikillä on siinä opettelemista. Hän on perinteisempi suomalainen mies kuin minä, Konsta kuvaili hauskasti.

Konsta oli pitkään pois julkisuudesta. Tähdet tähdet -kilpailu nosti hänet kuitenkin taas parrasvaloihin.

- Vielä en ole päässyt täysin hyödyntämään uutta suosiota johtuen poikkeusajoista. Tuntuu kuitenkin hienolta, että töitä riittää. Aika monta vuotta painoin pienimuotoisia keikkoja pitkin Suomea, Konsta päätti kiitollisena. 

Lue myös: Konsta Hietanen Salatut elämät -roolihahmostaan: Siitä voi jokainen mies oppia!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »