Kinastelua keittiövuoroista! Sometähti Nata Salmela ja Jontte-puoliso käyvät treffeillä kalatiskillä

Natalia Salmela
Mainos
Mainos päättyy

Bloggaaja Natalia ”Nata” Salmela, 33, on itseoppinut ruuanlaiton mestari. Ruokakirjankin julkaissut someguru tietää tämän satokauden salat ja jakaa ne myös Seiskan lukijoille. On useita syitä, miksi kasviksia kannattaa syödä sesongin mukaan.

Natalia Salmelan keittiöstä puuttuu mikroaaltouuni – taustalla painava syy

natalia
Somemaakarilla on iloinen ote ateriointiin. – Vihaan paineistettua ruokailua, jossa vihanneksia tyrkytetään väkisin.

– Silloin ne ovat ennen kaikkea parhaimman makuisia, mutta myös edullisimpia. Lisäksi niiden ympäristövaikutus on pienimmillään, Nata kertoo keittiössään.

Nata kertoo, että yli 90 prosenttia suomalaisten syömistä kasviksista tulee alle kymmenestä lajikkeesta. Niihin kuuluvat kaikille tutut jäävuorisalaatti, kurkku ja tomaatti.

Mainos
Mainos päättyy

Bloggaaja Natalia Salmela paljastaa sinkuille sopivan kasviksen: ”On muitakin lajeja kuin sitä perinteistä”

– Satokausikalenterissa on listattuna yli 200 lajiketta koko vuodelle. Onhan siinä aivan valtava ero vaihdella syömiään kasviksia kuin napsia niitä kymmentä samaa ympäri vuoden.

keittiö
SIpuli, kesäkurpitsa ja porkkana ovat iki-ihania suosikkeja. Kotimaista vesimeloniakin on nykyään jo tarjolla ruokakauppojen hyllyillä. Herkullinen härkäpapu ja tarhapapu ovat loistavia tämän sesongin tuotteita.

– Testatessa tutustuu uusiin makuihin, saa ravinteita ja lisäksi piristystä ruuanlaittoon.

Makaronilaatikkoonsa Nata käyttää juuri nyt sesongissa olevia kasviksia.

Mainos
Mainos päättyy
Ladataan