fbq
Kotimaa
26.05.2021 19:07
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Angelina Ilmast
Andrei Koivumäki
"Kiinteistömaailman Cheek" Andrei Koivumäki takoi firmallaan massiiviset rahat - näpäyttää nyt kilpailijoitaan hirmutuloksen jälkeen: "Jotkut valittavat, toiset tekevät"
Kotimaa
26.05.2021 19:07
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Angelina Ilmast

Kiinteistövälittäjä Andrei Koivumäkeä, 32, on tituleerattu ”kiinteistömaailman Cheekiksi” eikä suotta.

Koivumäki on tahkonnut vuosi toisensa jälkeen hirmutulosta vuonna 2018 perustamassaan firmassa. Äskettäin Neliöt Liikkuu Lkv Oy Ab:n vuoden 2020 taloustiedot tulivat julkisiksi ja ne ovat kerrassaan komeaa katsottavaa.

Firma teki viime vuonna yli 1,7 miljoonan euron liikevaihdon ja liikevoittoa Neliöt Liikkuu teki yli 103 000 euroa, mikä on huima saavutus asuntokaupassa Suomen mittapuussa korona-aikana. Liikevaihto oli yli tuplasti suurempi kuin edellisvuonna, jolloin se oli 685 000 euroa. Liikevoittoa vuonna 2019 yritys teki 4 100 euroa. Hirmutuloksesta uutisoi ensimmäisenä Kauppalehti.

Seiska tavoitti Andrein kommentoimaan tuoreita lukuja.

– Salaisuutemme on ihmisissä ja työnteossa. Jotkut selittävät, keksivät tekosyitä ja valittavat, kun toiset taas keksivät ratkaisuja ja tekevät, Andrei kertoo Seiskalle.

Lue myös: Suomen ökyin kiinteistönvälittäjä Andrei Koivumäki tapasi kaunottaren ja rakastui: Emme asu vielä yhdessä!

Andrei Koivumäki
Andrei Koivumäki on noussut lyhyessä ajassa suomalaisen kiinteistövälityksen tähdeksi.

Korona muutti toimintatapoja

Koivumäen kiivas tapa tehdä ja toteuttaa asioita sekä viedä asuntokauppa niin sanotulle uudelle tasolle myös sosiaalisessa mediassa on saanut aikaa epäilyjä ja ihmetystä alan konkareiden keskuudessa. Myös koronan tuomat pakotteet saivat hänet toimimaan tavoilla, joita muut asuntovälittäjät Koivumäen mukaan vieroksuivat alkuun.

– Kun korona alkoi, me vedimme esimerkiksi ensimmäisenä välitysliikkeenä Suomessa yleisnäytöt pois markkinoilta ja muokkasimme useita toiminta- ja lähestymistapoja. Suurin ero on kuitenkin NL-fiilis, mikä meidän firmastamme löytyy. Sitä kukaan ei voi koskaan kopioida, Andrei hehkuttaa.

Lue myös: Rakkaudenosoituksia ja yhteiskuvia! Kiinteistöguru Andrei Koivumäki rakastui kuvankauniiseen taiteilijablondiin!

Andrei Koivumäki
Andrei tietää, miten somea voi hyödyntää kiinteistöbisneksessä. Miehen tavaramerkki on tyylikäs pukeutuminen.

Melko yleinen luulo on, että kesällä asuntokauppa ei käy. Andrei on asiasta aivan eri mieltä.

– Kesä on loistava hetki tehdä duunia, koska ihmiset ovat silloin hyvillä mielin liikenteessä ja kauppa käy todella hyvin, vaikka monet kuvittelevatkin, että se on huono rako laittaa asunto myyntiin. Tähän sanoisin, että päinvastoin.

– Ihmisillä on kesäisin aikaa. Silloin lähestymistapa ja rytmi on vain erilainen, mutta jos sen tietää ja osaa hyödyntää sitä, niin ei ole parempaa ajankohtaa tehdä asuntokauppoja kuin kesä, Anderei paljastaa pilke silmäkulmassa.

Lue lisää: Kiinteistökuningas Andrei Koivumäki takoo rahaa! Ranteessa 33 000 euron kello, haaveena vaihtaa Maserati "mafiamersuun"!