Andrei Koivumäki rakastui taiteilijablondiin.

Rakkaudenosoituksia ja yhteiskuvia! Kiinteistöguru Andrei Koivumäki rakastui kuvankauniiseen taiteilijablondiin!

13.10.2019 08:03

Televisiosta tuttu asuntomyyjä Andrei Koivumäki on bongattu useita kertoja kuvankauniin blondin seurasta pääkaupunkiseudulta.

– Kaunotar on taiteilija, jonka kanssa Andrei on pitänyt yhtä jo kuukausia. He ovat jakaneet rakkaudenosoituksia ja yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa, Seiskalle supistaan.

Lue myös: Kiinteistöpohatta Andrei "ADK" Koivumäki oli Lappeenrannan kovimpia räppäreitä - julkaisi "Tää on mun show" -sinkun ja liimaili ADK-tarroja pitkin kaupunkia!

Andrei nousi otsikoihin pari vuotta sitten röyhkeällä tyylillään. Venäläistaustainen kiinteistöguru puhui avoimesti itsensä brändäämisestä, listasi julkisesti onnistumisiaan ja esitteli luksuselämäänsä Instagramissa.

Andrei esimerkiksi ajaa Maseratilla ja katsoo ajan kymppitonneja maksavista kultaisista ökykelloista. Joten ei ihme, että miestä on titulleerattu asuntobisneksen Cheekiksi.

Lue myös: Ökykelloihin ja luksusautoihin törsäävä kiinteistöbisneksen ”Cheek” Andrei Koivumäki asuu Helsingin ytimessä – kuva!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!