Uutiset

Kiinteistökuningas Andrei Koivumäki takoo rahaa! Ranteessa 33 000 euron kello, haaveena vaihtaa Maserati "mafiamersuun"!

13.11.2019 14:40

Kiinteistövälittäjä Andrei Koivumäen nimi nousi suomalaisten huulille viimeistään Nelosen Asuntokaupat sokkona -ohjelman myötä. Sitä ennen Andrei oli jo tuttu sosiaalisen median käyttäjille, sillä menestynyt liikemies puhui avoimesti itsensä brändäämisestä, listasi onnistumisiaan ja esitteli luksuselämäänsä Instagramissa.
 
Tänään keskiviikkona 13.11. Andrei nähdään AlfaTV:n Kaasujalka-ohjelmassa, jossa hän avaa ajatuksiaan autoista ja niistä aiheutuvista mielikuvista. Tällä hetkellä Andrei ajaa noin 100 000 euron arvoisella Maseratilla. 

andrei

- Joku päivä hankin G-Mersun. Voisin hankkia sen  jopa nyt, mutta se on liian pelottava auto. Sellaisella kun ajaa Nöykkiöön 350 000 euron perhekodin eteen mustat lasit päässä, niin siinä saattaa tulla pelottava fiilis. Se assosioituu hyvin vahvasti mafiaan, venäläistaustainen Andrei kertoo rauhallisesti. 

Viimeisimmän, vuoden 2018 verotietojen mukaan Andrein myyvät neliöt ovat liikkuneet paremmin kuin hyvin. Andrein ansiotulot olivat viime vuonna 223 647 euroa ja pääomatuloa Andreille kilahti 95 310 euroa.  

Lue myös: Ökykelloihin ja luksusautoihin törsäävä kiinteistöbisneksen ”Cheek” Andrei Koivumäki asuu Helsingin ytimessä – kuva!

andrei

Mojovilla tuloilla on myös hyvä hemmotella itseään. Kaasujalka-ohjelmassa Andrein ranteesta voikin bongata todellisen arvokellon. 

Kultainen Rolex Day-Date nimittäin maksaa uutena 33 000 euroa. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mistake media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!