fbq
Kotimaa
04.03.2021 12:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Riku rantala ja Ina mikkola
Käsityöt kunniaan! Maailmanmatkaaja Riku Rantala puhuu avoimesti itsetyydytyksestä ja kymppikerholaisuudestaan Runkkarin ystäväkirja -podcastissa
Kotimaa
04.03.2021 12:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Reppureissaajien elämästä kertovasta Madventures-matkailusarjasta tunnetuksi tullut juontaja Riku Rantala, 46, vieraili kirjailija Ina Mikkolan, 31, Runkkarin ystäväkirja -podcastisssä. Hän sai alkutöikseen itselleen ohjelman juontajalta uuden kyseenalaisen tittelin "kansainvälinen runkkari".

Titteli johtaa varmasti siitä, että Riku on sanojensa mukaan masturboinut kaikissa maissa, missä hän on vieraillut. Yli 60:ssa maassa onanoimisen lisäksi hän paljastaa, että käyttää itsetyydytykseen käsiään yksin makuuhuoneessa, eikä hän tarvitse siihen aikuisviihdettä.

Itsetyydytystottumuksiensa lisäksi hän paljasti Ina Mikkolalle, että kuuluu kymppikerhoon, eli on harrastanut seksiä lentokoneessa. 

- Tottakai. Kyllähän tällaisen kansainvälisen seikkailijan on kuuluttava, Riku vastaa Inalle kymppikerho kysymyksen.

Lue myös: Loppuiko vessapaperi? Riku ja Tunna opettavat kuinka selvitä - Madventures Suomi varautuu sivilisaation romahtamiseen!

Ina kertoo itse jutustelun aikana unelmoivansa lentokoneseksistä. Ina silti epäilee ajatuksen olevan parempi jättää haaveeksi kuin varsinaisesti toteuttaa.

- Kyl se vähä sellainen työläs asia. Vaatii ehkä sopivat olosuhteet, Riku kertoo.

Olosuhteista hän tarkentaa fantasiaan sopivan paremmin tyhjempi lentokone kuin perhelomalle valikoitu täysi turistilento.  

Ina Mikkolan juontaman podcastin uusi jakso ilmestyy tiistaisin.

- Runkkarin ystäväkirja on Runkkarin käsikirjasta inspiroitunut podcast, jossa kiinnostavat vieraat vastaavat ystäväkirjan hyvin henkilökohtaisiin kysymyksiin seksuaalisuudesta. Houstina tietenkin meitsi! Ina hehkutti etukäteen omalla Instagram-tilillään.

Lue myös: Masked Singer -kisasta pudonnut Ina Mikkola harmittelee: "Petyin ihan sairaasti - ehkä kokonaisuus oli liian sexy studioyleisölle?!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »