fbq
Telkkari
26.10.2020 16:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Ina Mikkola
Masked Singer -kisasta pudonnut Ina Mikkola harmittelee: "Petyin ihan sairaasti - ehkä kokonaisuus oli liian sexy studioyleisölle?!"
Telkkari
26.10.2020 16:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Masked Singer Suomi -tv-ohjelmasta toisena pudonnut Ina Mikkola, 30, kertoi kokemuksestaan sosiaalisessa mediassa. Toimittaja olisi halunnut vielä jatkaa kilpailua.

Petyin ihan sairaasti, että en saanu leikkiä enempää. Ehkä huikeasta showsta huolimatta kokonaisuus oli liian sexy studioyleisölle?! Ina mietti Instagram-tilillään.

Tuomareiden suitsuttama Ina kirjoitti katsoneensa kokonaan ensimmäisen Masked Singer Suomi -kauden.

Lue myös: Masked Singer Suomi -sarjalle toinen kausi tänä vuonna! Christoffer Strandberg liittyy vakioveikkaajien paneeliin – hahmot esitellään syyskuussa! 

Hän kertoi saaneensa kutsun ohjelman toiselle tuotantokaudelle raitiovaunussa.

Sit eräänä päivänä ohjelman tuottaja tuli RATIKASSA juttelemaan ja pyysi mukaan toiselle kaudelle. Olin heti, että totta vidussa!

- Osallistuin tähän ohjelmaan siksi, että saisin leikkiä ja pitää hauskaa! Muutenkin kelaan, että aikuisten kandeis yleisesti ottaen leikkiä enemmän. Lisäksi halusin haastaa itseäni ja saada elämään jännitystä! Ja täytyy sanoa, että ohjelmaan osallistuminen oli kyllä yks hulvattomin kokemus, jonka olen kokenut!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by inamikkola (@inamikkola) on

Lue myös: Kuva! Television kohuohjelmista tuttu Ina Mikkola tiukkailmeisenä metrossa!

Suoritukseensa toimittaja-juontaja on tyytyväinen ja ylpeä siitä.

-  Lauloin nuotilleen, tulkitsin mässyä biisiä omalla tavallani, tanssikoreografioita pelkäävänä ihmisenä opettelin kuitenkin koreografian, jonka piti kaiken lisäksi mennä yhteen vielä ihanien karhutaustatanssijoiden kanssa ja pelosta huolimatta kuitenkin lopulta onnistuin tanssimaan. Ja tämän tein vielä pitkällä viitalla ja korkkareilla, Ina mainitsi.

Hän kirjoitti myös harjoitelleensa öisin.

No jatkossa olen ainakin parempi karaoke-esiintyjä.

Tuomaristossa istunut Maria Veitola arvasi oikein, että Tikru-hahmon takana on Ina.

Ensimmäisenä Maikkarilla esitettävästä ohjelmasta putosi Marja Hintikka.