fbq
Veronica Verho, Anneli ja Kape aihinen

Kapinointia vanhempia vastaan! Veronica Verhon äiti paljastaa tyttärensä kapinoineen paljon teininä: ”Me tapeltiin koko ajan!”

Suositulla radiojuontajalla ja tubettajalla Veronica Verholla, 25, on hyvin läheiset välit äitinsä Annelin kanssa.

Veronican äiti paljasti keittiömestari Kape Aihisen, 48, Illallinen äidille -ohjelmassa, ettei tilanne ole ollut aina yhtä ruusuinen. Vaikein aika heille oli Veronican yläasteaika, kun tämä kapinoi kaikesta äitiään vastaan. 

- Me tapeltiin koko ajan, Anneli kertoo. 

Veronican mukaan riitely johtui molempien vahvatahtoisesta luonteesta.

Yksi historiallinen tarina heidän menneisyydessään liittyi paljon tatuoidun Veronican ensimmäiseen ihotaidekappaleeseen, joka on hänen äitinsä nimikirjoitus. Nuori juontaja oli näyttänyt leiman ensimmäistä kertaa Annelille, kun hän oli töissä Turun torilla, ettei äiti voisi huutaa asiasta.

Näin ihania äitejä on julkkiskaunottarilla! Veronica Verho, Erin Anttila, Krisse Salminen ja Sirpa Selänne ylistivät mammojaan nostalgiakuvilla - katso! 

- Se oli tosi vaikeata aikaa, ja tuntui, että revin hiuksia päästäni, kun yritin saada tolkkua aiheeseen, Anneli kuvailee.

veronica verho ja äiti
Veronican seuraajien mielestä hänessä on äitinsä kanssa paljon samaa. 

Riidoista huolimatta hän aina pyysi tyttäreltään anteeksi ja kertoi aina, miksi oli asiasta suuttunut. Veronica muistaa äidin pahoittelut todella hyvin, sillä he sopivat riitansa aina. Juontaja on siitä hyvin kiitollinen, koska hän oppi sen avulla itsekin pyytämään anteeksi. 

Pahimmat kapinointiajat tapahtuivat, kun Veronica oli kahdeksannella luokalla. 

- Silloin hän ei noudattanut mitään kotiintuloaikoja, ja puhelin oli kiinni. Hän ehdottomasti halusi laittaa vastaan kaikessa. Se meni sitten ajallaan ohi, kun yhdeksäs luokka aloitettiin.

Kapinointi alkoi rauhoittumaan, kun he sopivat yhdessä äidin olevan aina tukena tyttärelleen. Vastaan panemisesta huolimatta Annelin mielestä Veronica oli hyvin tasapainoisen oloinen teini-ikäinen.

veronica, anneli ja kape

Raa'an rehellinen päivitys toi valtavan tukiryöpyn! Lapsettomuudestaan avoimesti kertovan Veronica Verhon somepäivitystä et kuivin silmin katso

- Kyllä hän myöskin harrasti urheilua ja oli niitä muita harrastuksia. Kyllä hän ihan hirveästi rakasti hengailla kaupungilla myöskin kavereiden kanssa. Anneli kertoo. 

Veronica kertoo juuristaan enemmänkin jakson aikana, kun hän on Kapen kanssa Turun Teatterisillalla. Turun Veronica tuntee todella hyvin, sillä hän kasvoi kaupungissa lapsuutensa ja varhaisen nuoruutensa.  

- Asuin täällä 17 vuotta. Synnyin tuonne Maariaan. Se nyt ei ihan näy tästä. Se on vähä kauempana, mutta sydän on jäänyt tänne, Veronica kuvailee.

Siltaa hän pitää kaupungin kauneimpana kohtana, koska siitä näkee Turun linnan, pienen palan tuomiokirkkoa ja sillalla on rakkauslukkoja.

 Avoliitto! Veronica Verho ja Sohvaperunat-Juhani ostivat oman kodin - näin he juhlivat ilouutista!

Lapsuudestaan hän muistaa paljon kokkaamista, sillä hänen vanhempansa ovat molemmat käyneet ravintola-alan koulun. Veronica sai lapsesta asti auttaa keittiössä, ja hän sai pienestä pitäen auttaa ruuanlaitossa.

veronica ja kape
Veronica ja Kape kokkasivat kolmen ruokalajin illallisen. 

- Olin niin pienikokoinen, että en yltänyt siihen hellalle, niin aina kannettiin tuoli siihen hellalle, Veronica muistelee.

Veronica epäilee, että kokkailun ansiosta hän ei tullut ruoan suhteen kovin nirsoksi. Lapsuuden ruokailuun kuului hyvin olennaisesti kausiluontoiset ruoat.

- Me ollaan käyty metsässä tosi usein, kun olen ollut skidi. Nykypäivänäkin sienestäminen on tosi kivaa, Veronica kertoo.

Illallinen äidille MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.