Vain Seiskassa!

Riitoja ja syrjähyppyjä! Kalle vonkaa salaa Tinderissä - Palanderien erosotku kuumenee!

Uutiset | 21.01.2021 06:01

Kalle, 43, ja Riina-Maija Palanderin, 43, avioliitto on viittä vaille tulossa tiensä päähän. Viime viikolla uutisoitiin Kallen jättäneen yksin avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen.

Se oli lopulta vain luontaista jatkumoa parisuhdevyyhdille, joka alkoi purkautua vauhdilla viime marraskuussa Levillä. Kalle avautui tuolloin maailmancupin aikaan Seiskalle ja kertoi kuulleensa vaimollaan olevan toinen mies.

– On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet siitä paitsi minä, kyrsiintynyt Kalle harmitteli tuolloin Seiskalle.

Lue myös: Aviokriisi eskaloitui Levillä! Nyt puhuu Riina-Maija Palander kohutusta viikonlopusta: ”Harmi jos näin on käynyt”

Sittemmin parisuhdesoppa on sekoittunut entisestään. Palanderit kaivoivat tahoillaan poterot ja viettivät muun muassa joulua tahoillaan, Kalle Torniossa ja Riinis Virossa.

Senkään jälkeen tilanne ei ole juuri parantunut, vaikka Seiskan tavoittaman Riiniksen mukaan heillä onkin kuulemma Kallen kanssa ”kaikki tosi hyvin.” Samaan aikaan Kalle kuitenkin Seiskan tietojen mukaan vonkaa ja vokottelee vieraita naisia Tinderissä.

Lue myös: Jymypaljastus Palanderien aviokriisistä: Riina-Maijalla sutinaa kahden eri julkkismiehen kanssa – toinen on julkkiskaunottaren miljonäärirakas!

Lue koko juttu tänään torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ

 

Tästä kaikki alkoi: Seiska julkaisi joulukuun alussa kohuartikkelin pohjautuen Kallen omiin kommentteihin Riiniksen toisesta miehestä.
Tästä kaikki alkoi: Seiska julkaisi joulukuun alussa kohuartikkelin pohjautuen Kallen omiin kommentteihin Riiniksen toisesta miehestä.

VIDEO! Kalle Palander viihtyy after skissä:

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!