fbq
Kotimaa
11.04.2021 17:25
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Marjaana Lehtinen
Kaikkien aikojen ensimmäinen Miss Plus Size Marjaana Lehtinen tyrmäävän upeana pitsialusvaatteissa! Jakaa nyt viiden kohdan listan itsevarmuuden kehittämiseksi - lue vinkit!
Kotimaa
11.04.2021 17:25
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Kaikkien aikojen ensimmäinen Miss Plus Size -voittaja Marjaana Lehtinen julkaisi itsestään näyttävän alusvaatekuvan omalla Instagram-tilillään. Mustissa pitsisissä alusvaatteissa poseeraava Marjaana kirjoittaa kuvan yhteyteen englanniksi, että itsevarmuus on kuin lihas. Mitä enemmän sitä treenaa, sitä enemmän se kasvaa. 

Lue myös: Plusmissi Marjaana ihastuttaa kuumissa kuvissa: Nyt painoni on kohdallaan – katso!

Viiden kohdan vinkkilista

Itsevarmuudesta missi haluaakin kuvansa yhteydessä puhua. Vuonna 2017 Miss Plus Size -kisan voittanut Marjaana jakaa vinkkejä, kuinka itsevarmuuttaan voi kehittää. Kehorauhan puolestapuhujana tunnettu Marjaana kertoo, että hänellä itsellään olisi ainakin sata vinkkiä aiheesta, mutta näyttävä missi paljastaa niistä viisi, jolla pääsee alkuun.

1. Ole oma itsesi ja kokeile uusia juttuja
2. Listaa asiat jossa olet hyvä
3. Puhu ääneen ja kehu itseäsi
4. Älä vertaa itseäsi IKINÄ muihin
5. Valitse ympärillesi ne ihmiset jotka nostaa sua ja vältä niitä jotka vähättelee tai lyttää sua.

Lue myös: Plusmissi Marjaana harmistui: Lihavaa ihmistä pidetään tyhmänä! 

Lisävinkkejä satelee

Kuvatekstissään näyttävä kurvikaunotar kehottaakin myös someseuraajiaan jättämään kommenttikenttään omat vinkkinsä itsevarmuutensa kehittämiseksi. Ja vinkkejähän riittää, sillä upea alusvaatekuva on kerännyt jo lähes sata kommenttia. 

Kun ymmärtää olla välittämättä muiden mielipiteistä, vinkkaa yksi kommentoija.

Itsensä arvostamisen lisäksi oon kokenut oikeesti tosi tärkeäksi myös omien haasteiden hyväksymisen. Armollisuus itseä kohtaan on se juttu, tietää toinen.

Lue myös: Miss Plus Size Marjaana Lehtinen haluaa toimia esikuvana: Minua koulukiusattiin ylipainostani!

Paras apu on ollut kun en oo verrannut itseäni muihin, sekä kun aikuistuttuani lopetin myös muiden ulkonäön arvostelemisen! Nyt rokkaan täysillä mua, tunnelmoi eräs kommentoija.

Mindfulness ja hyväksyvä läsnäolo, tunteiden hyväksyminen ja sitä kautta itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on.

Pitää keskittyä hyviin puoliin itsessään ja kääntää huonot asiat positiivisiksi.

Keskity vahvuuksiis heikkouksies sijaan.

Hyvä itsetunto on kaiken a ja o

Marjaana laihdutti ennen missivuottaan jopa 80 kiloa muutamassa vuodessa. Elämäntaparemontin myötä pudonnut paino muokkasi Marjaanan ulkonäköä myös huomattavasti. Missi kertoi Seiskalle vuonna 2018, että hänellä on kaikesta huolimatta ollut aina rautainen itsetunto.

– En ole antanut selluliitin tai silmäpussien pilata päivääni. Ylipaino ei ole koskaan hallinnut elämääni, vaikka olen saanut osakseni hyvin rajujakin kommentteja täysin tuntemattomilta ihmisiltä, Marjaana kommentoi tuolloin.

Lue myös: Missi Marjaana Lehtiselle tulvii perverssejä viestejä: Mies yritti ostaa sukatkin päältä!

Marjaana kertoi haastattelussa myös, että ihmiset ovat suhtautuneet häneen eri tavalla painonpudotuksen jälkeen. Lapsilleen hän haluaakin opettaa, ettei ulkonäöllä saa olla vaikutusta siihen kuinka toista ihmistä kohtelee.

– Ennen ihmiset eivät katsoneet edes minuun päin, mutta nykyisin he lähestyvät ja tulevat juttelemaan. Tavallaan ymmärrän sellaisen käyttäytymisen, mutta olen tehnyt itselleni ja lapsilleni selväksi, ettei ketään pidä määritellä ulkonäön perusteella.

Lue myös: Tirinää! Näin missikaunotar Marjaana Lehtinen aloitti työuransa: Ahersin grillillä ja siivosin ravintoloita!