Marjaana Lehtinen

Plusmissi Marjaana harmistui: Lihavaa ihmistä pidetään tyhmänä!

Uutiset | 26.02.2017 09:24

Miss Plus Size -voittaja Marjaana Lehtinen kertoo Seiskalle painaneensa vielä muutama vuosi sitten 170 kiloa, mutta pudottaneensa painoa ennen kilpailuun osallistumista peräti 70 kiloa.

Kun Marjaana asioi vielä muutama vuosi sitten kaupassa, myyjät käänsivät katseensa pois hänestä eivätkä ottaneet häneen kontaktia.

– Ihan kuin olisin ollut huonompi asiakas tai minulla olisi vähemmän pätäkkää taskussa, kun olin ylipainoinen. Ennen vanhaan taidettiin sanoa, että siellä on rahaa, missä on ihraa. Lihavaa ihmistä pidetään myös tyhmänä. On inhottavaa kuunnella, kun isokokoiselle ihmiselle aletaan puhua kuin lapselle. Täytyy muistaa, ettei se läski mene aivoihin.

Marjaanalla ja hänen avomiehellään on kaksi lasta, 6-vuotias poika ja 8-vuotias tyttö. Pariskunnan rakkaustarina sai alkunsa työpaikalla, ja nyt suhde on kestänyt jo 12 vuotta.

Marjaana myöntää, että laihtuminen on tehnyt parin seksielämästä vireämpää.

– Tottahan se on. Olemme olleet niin pitkään mieheni kanssa yhdessä, ettei minua kiinnosta, missä minulla on selluliittia. Hän on nähnyt minut suhteemme aikana 170-kiloisena, eikä ole koskaan pitänyt minua ällöttävänä. Hän on sen sijaan ollut huolissani terveydestäni.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!