Katso kuvat!
Marjaana Lehtinen

Plusmissi Marjaana ihastuttaa kuumissa kuvissa: Nyt painoni on kohdallaan – katso!

Uutiset | 25.02.2017 10:46

Vantaalainen kahden pienen lapsen äiti Marjaana Lehtinen, 34, vei ensimmäistä kertaa järjestetyn Miss Plus Size -kauneuskilpailun voiton tammikuussa.

Marjaana kertoi Seiskalle painaneensa vielä muutama vuosi sitten 170 kiloa, mutta pudottaneensa painoa ennen kilpailuun osallistumista peräti 70 kiloa.

Elämäntaparemontti sai alkunsa, kun hänen poikansa oli jäädä auton alle suojatiellä, eikä Marjaana kokonsa takia pystynyt tekemään mitään pelastaakseen oman lapsensa.

Nykyisiin mittoihin Marjaana on päässyt personal trainerin ja terveellisen ruokavalion ansiosta. Enempää hän ei halua pudottaa painoaan – ainakaan toistaiseksi.

– Olen ylpeä kurveistani! Niitä ei ole tehty peiteltäväksi. Jos pukeutuisimme niin kuin naistenlehdet neuvovat, me isokokoiset naiset joutuisimme kulkemaan jätesäkit päällämme, Marjaana toteaa Seiskalle.

– Olen nyt sellaisessa kunnossa, että voin ostaa vapaasti vaatteita kaupasta. Kun olin sairaalloisen ylipainoinen, käytin päivästä toiseen kahta eri kolttua.

 

 

Marjaana Lehtinen


Elämäntaparemontin alkuvaiheessa Marjaana osallistui lääkärin ehdotuksesta sairaalan laihdutusryhmään sairaalloisen ylipainon takia. Lisäksi hän oli kaksi kuukautta sairaalan ravintoterapeutin valvonnassa.


– Laihdutusleikkausta ehdotettiin, mutta sitä ei voitu tehdä keliakian takia. Olin pettynyt, ettei leikkausta voitu tehdä, koska olisin halunnut päästä heti nykyisiin mittoihini. Kukaan ei voi kuitenkaan olettaa, että jos kilot ovat tulleet neljässä vuodessa, ne lähtisivät kahdessa viikossa.

 

Marjaana Lehtinen

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!