fbq
Nelli Matula

Kaikki vuoden keikat peruttu? Somessa liikkuu huhuja Nelli Matulasta

Laulaja Nelli Matula, 27, on sometietojen mukaan perunut keikkansa tältä vuodelta.

Nelli Matula paljastaa rakkauden kohteensa kolmen yhteiskuvan kanssa: "Olet se jota himoan"

Somehuhujen mukaan laulaja Nelli Matula olisi perunut koko vuoden keikkansa yllättäen. 

Warner Musicin virallisilla sivuilla Nelli Matulan esittelyn kohdalla lukee myös "ei tulevia keikkoja". Lisäksi kesäkuussa järjestettävä Unto Rock -festivaali tiedotti Instagram-kanavallaan, että Nelli on perunut esiintymisensä festivaaleilla.

- Muutos esiintyjäkattaukseen! Artisti Nelli Matula ei valitettavasti esiinny UntoRockissa kesällä 2023. Esiintyjä peruuttaa koko kuluvan vuoden keikkansa. Korvaava artisti on etsinnässä, tiedotamme asiasta myöhemmin, festivaali tiedottaa somessa maanantaina 3. huhtikuuta.

Nellin levy-yhtiöltä ei toistaiseksi ole tullut asiaan liittyen tiedotetta.

Nelli Matula ja Elias Kaskinen lähtivät lemmenlomalle Toscanaan: maailman parasta juustoa ja hehkeää sometusta bikineissä - "En tiennyt, että on fyysisesti edes mahdollista"

Nelli Matula on itse kertonut olleensa kipeänä viime aikoina. Nelli jakoi eilen sunnuntaina (3.4.) videon, jossa kertoi kuulumisiaan ja ajatteli ryhtyvänsä leipomaan. Nelli kertoi seinien muuten kaatuvan päälle.

- Oon ollu keskiviikosta asti kuumeessa. Tänään ei oo enää lämpöä niin haluun vähän taikinaterapiaa. Mä oon kyllä melko pesunkestävä nysvääjä, Nelli kirjoitti keittiövideonsa päälle Instagramin tarinoissa.

Nellin Kiltti tyttö -albumi julkaistiin vuosi sitten.

Nelli Matula liekeissä! Kuuma kuva sai välittömän reaktion Elias Kaskiselta

Tässä maistiaisia Nellin kesästä 2022: