fbq
Kotimaa
17.03.2022 16:59
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
nelli matula ja elias kaskinen
Nelli Matula liekeissä! Kuuma kuva sai välittömän reaktion Elias Kaskiselta
Kotimaa
17.03.2022 16:59
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Nelli Matula, 26, julkaisi syntisen kuuman tankokuvan sosiaalisessa mediassa, mikä sytytti myös naisen salatuksi rakkaaksi kutsutun laulaja Elias Kaskisen, 29.

Nelli ja Elias eivät ole puhuneet suhteestaan julkisesti, eikä pari poseeraa somessa yhteiskuvissa. Molempien päivityksissä seikkailee kuitenkin sama Papu-koira, ja he ovat myös tiedettävästi olleet samaan aikaan useilla lomamatkoilla.

Parin romanssihuhut ovat käyneet kuumina jo vuodesta 2018 lähtien. Kaksikko on bongattu yhdessä jopa Stockmannin kodinosastolta katsomassa keittiövälineitä tammikuussa 2019, ennen Papun tuloa kehiin syksyllä 2020. Suhde vaikuttaisi Eliaksen harvinaisesta reaktiosta päätellen voivan edelleen hyvin.

Lue myös: Nelli Matulan ja Elias Kaskisen salattu rakkaussuhde käy kiihkeänä: hankkivat yhdessä koiranpennun - kuvat! "Oot mun unelmieni täyttymys"

"Oon tosi kiltti"

Nellin uusi kuva sai nimittäin Eliaksenkin näppäinsormet syyhyämään. Elias ei malttanut pitää näppejään kurissa, vaan tykitti välittömästi tuliemojin kuvapäivitykseen. Julkaisussa Nelli poseeraa seksikkäissä hepenissä pää alaspäin roikkuen tankotanssijana.

- Oikeesti mä oon tosi kiltti tyttö, Nelli kirjoittaa kuvatekstissään.

Teksti viittaa Nellin 1. huhtikuuta ilmestyvään toiseen albumiin, jonka nimi on Kiltti tyttö.

Lue myös: Wow, mikä kylpykaunotar! Nelli Matulan tyrmäävä vartalo hätkähdyttää - kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)

Nelli on julkaissut lukuisia kuvia suloisesta Papu-koirasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula)

Myös Elias julkaisee kuvapäivityksiä Papusta.

Lue myös: Nelli Matula ja Elias Kaskinen lähtivät lemmenlomalle Toscanaan: maailman parasta juustoa ja hehkeää sometusta bikineissä - "En tiennyt, että on fyysisesti edes mahdollista"

Seiskan tuoreimmat viihdeuutiset: Heli Palsanmäen syöpädiagnoosi, Tuomas Enbusken uusi rakas ja Mikko Koivun miljoonakoti