fbq
Eetu Selänne

Kääk, mikä komistus! Teemu Selänteen poika on kuin ilmetty isänsä - Eetu, 24, juhlii synttäreitään: ”Sinusta on tullut niin upea”

Teemu ja Sirpa Selänteen toisiksi vanhin lapsi Eetu Selänne juhlii tänään syntymäpäiviään.

24-vuotias nuorukainen onkin saanut osakseen runsaasti onnitteluja, erityisesti rakkailta lähimmäisiltään.

Onnittelijoiden joukossa on muun muassa pojan äiti Sirpa, joka on päivittänyt omalle Instagram-tililleen hellyyttäviä kuvia Eetusta niin tyttöystävänsä Abbeyn, 23, rinnalla, kuin koiransa kanssa kainalokkain.

Tältä näyttää Eetu Selänteen tyttöystävä Abbey: "Rakastan ruisleipää!"

Onneksi olkoon 24-vuotias rakas Eetu. Sinusta on tullut niin upea, vastuullinen, huolehtiva, myötätuntoinen, lojaali ja ahkera nuorimies, Sirpa Selänne kehuskeli poikaansa päivityksensä yhteydessä.

Pääset selaamaan kuvia eteenpäin kuvan laidasta löytyvän nuolen avulla.

Myös Eetun sisarukset Leevi ja Veera ovat onnitelleet veljeään näyttävästi Instagram-päivitystensä kautta.

Leevin julkaisemassa otoksessa veljekset poseeraavat vierekkäin ryhdikkäinä. Veeran postaama kuva on sen sijaan vuosien takaa neiti Selänteen lapsuudesta. Kuvassa pieni Veera istuu veneen reunalla Eetun pussatessa pikkusisarustaan poskelle.

- Hyvää syntymäpäivää Eetu! Rakastan sinua niin niin paljon! En voi uskoa, että olet 24 vuotta!!! Vietä paras päivä, Veera kirjoittaa englanniksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Eetun yhdennäköisyys Teemu-isänsä kanssa on nykyisin huomattava. Komea nuorukainen on perinyt kuvien perusteella muun muassa jääkiekkoilija-isänsä jylhät leukaperät, sekä jäänsiniset silmät.

Eetu Selänne ja tämän tyttöystävä Abbey vierailivat Suomessa heinäkuussa.
Eetu Selänne ja tämän tyttöystävä Abbey vierailivat Suomessa heinäkuussa.