fbq
Kotimaa
03.07.2021 19:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Eetu Selänne ja rakas
Tältä näyttää Eetu Selänteen tyttöystävä Abbey: "Rakastan ruisleipää!"
Kotimaa
03.07.2021 19:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne sai kannustusta Bermudan tennisturnaukseen perheeltään lauantaina. Teemu osallistui tennistapahtumaan omana syntymäpäivänään.

Teemu Selänteen toisiksi vanhin lapsi Eetu, 23, saapui paikalle yhdysvaltalaisen tyttöystävänsä Abbeyn, 23, kanssa. Ensimmäistä kertaa Suomessa vieraileva Abbey hehkutti Seiskalle Suomea ja Suomen kesää.

- Suomen kesä on upea, säät ovat uskomattomat. Kaikki ovat sanoneet minulle, että olen ollut erittäin onnekas säiden suhteen, Abbey jutteli.

Katso videolta Abbeyn ja Eetun haastattelu!

Suomi vei sydämen

Lisäksi nainen ylistää suomalaista ruokaa. Hän kertoo päässeensä maistelemaan runsaasti erilaisia kotimaisia ruokalajeja. 

Abbey kertoo suomalaisten herkkujen eroavan suuresti Kalifornian vastaavista. Yksi erityinen härmäläinen ruoka-aines on noussut hänen lempparikseen.

- Rakastan ruisleipää. Syömme sitä jopa viisi kertaa päivässä, se on aivan mahtavaa, Abbey ylisti, lisäten kuitenkin myös karkkien olevan täällä uskomattoman hyviä. 

Rakkaat isovanhemmat

Selänteet ovat kertoneet mediassa usein siitä, että sukulaiset merkitsevät heille erittäin paljon.

-  Isovanhempien ja muidenkin sukulaisten tapaaminen pitkästä aikaa on ollut minulle todella tärkeää, Eetu kertoi Seiskalle.

Sukulaisten ja ystävien tapaamisen lisäksi hänen kesäänsä kuuluu Suomen kesästä ja erityisesti täkäläisestä luonnosta nauttiminen. He eivät kuitenkaan Abbeyn kanssa aio jäädä Suomeen asumaan.
-    Aion palata syksyllä Bostoniin ja jatkaa opintojani, Eetu avasi tulevaisuuttaan.