fbq
Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen

Jutta Gustafsberg kannusti suomalaisia naisia suorassa EVS-lähetyksessä: tutusta elintarvikkeesta apua penishierontaan!

Suomen fitness-alan kuningatar Jutta Gustafsberg ja hänen tuore aviomiehensä Juha Rouvinen kannustavat suomalaisia turvautumaan tuttuihin elintarvikkeisiin makuuhuoneen puolella.

Pariskunta nähtiin Enbuske Veitola & Salminen -talk shown vieraana eilen torstaina (6.9.).

Jutta ja Juha avioituivat Italiassa pari viikkoa sitten, joten Tuomas Enbuske halusi tietää heti haastattelun alussa, millainen Jutan ja Juhan hääyö oli.

− Saatoin Jutan huoneemme ovelle, suljin sen ja laitoin verhot kiinni. Riisuin häikäisevän kauniin naisen päältä todella seksikkään mekon ja…sitten menimme nukkumaan. Aamulla meillä oli sitten vähän erilaisempi tunnelma, Juha kertoi suorassa lähetyksessä.

Miten romanttista! Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen avioituvat tänään Romeon ja Julian kotikaupungissa Veronassa - kolmen päivän rakkausretriitti!

Jutan ja Juhan kirjoittama Rakkauden voimakirja julkaistiin viime kuussa. Siinä he ohjeistavat ihmisiä hyödyntämään seksissä muun muassa kookosöljyä.

− On paljon asioita, jotka liittyvät seksiin ennen seksiä. Silloin puhutaan siitä, että seksi tapahtuu korvien välissä. Kookosöljy on loistava apuväline, jos haluaa tarjota kumppanilleen hellyyttä, kosketusta, eroottisen hieronnan, hyväilyä, erilaista mielihyvää, joka voi johtaa seksiin, siihen aktiin, mutta ei välttämättä, Juha kertoi EVS:ssä.

Jutta huomautti, että monet suhtautuvat seksiin yhdyntäkeskeisesti. Hänen mukaansa monet kokevat ainoastaan yhdennän seksinä.

− Jos esimerkiksi suomalaiset naiset oppisivat tekemään tuolla kookosöljyllä kunnollisen penishieronnan, niin ai että, olisi tyytyväisiä miehiä, Jutta täräytti.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin kello 21.