Katso kuvat!

Miten romanttista! Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen avioituvat tänään Romeon ja Julian kotikaupungissa Veronassa - kolmen päivän rakkausretriitti!

Uutiset | 24.08.2018 09:37

Fitness-guru Jutta Gustafsberg ja hänen Unelmien poikamiehenäkin tunnettu kihlattunsa Juha Rouvinen menevät tänään (24.8.) naimisiin Italian Veronassa.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Vieraina vain pariskuntia

Häävieraiden joukossa nähdään vain pariskunnan läheisimmät ystävät. Paikalle ei ole myöskään kutsuttu yhtään sinkkua, sillä hääpari on luvannut järjestää vierailleen kolmen päivän rakkausretriitin.

– Olisimme voineet järjestää häät Vanajanlinnassa ja kutsua paikalle tutut ja tuttujen tutut. Siitäkin olisi saatu hieno juhla, mutta päädyimme kutsumaan ainoastaan läheisimmät ihmiset, Jutta kertoi aiemmin Seiskalle.

LUE MYÖS:JUTTA GUSTAFSBERGIN JA JUHA ROUVISEN INTIIMIT HÄÄT ITALIASSA: VIERASLISTALLA PELKKIÄ PARISKUNTIA!

Romeon ja Julian kotikaupunki

Jutan sydänystävä, hänen kanssaan Miss Plus Size -kilpailua järjestävä missikeisarinna Sunneva Kantola matkusti Italiaan yhdessä Harri-rakkaansa kanssa jo alkuviikosta.

LUE LISÄÄ: FITNESS-KAUNOTAR JUTTA GUSTAFSBERG JA HÄNEN KIHLATTUNSA JUHA ROUVINEN AVIOITUVAT TÄLLÄ VIIKOLLA – HÄÄVIERAAT MATKUSTIVAT JO ITALIAAN!

Sunneva on julkaissut Instagramissa upeita kuvia reissusta.

 

All you need is Love 💞 #worldpeace

Henkilön Sunneva Kantola (@sunnevakantola) jakama julkaisu  

Voit selata kuvia klikkaamalla nuolia postauksen päällä. 

 

In the City of Love, Verona 💗 I felt like Juliet 💞 Thank you my Romeo 😘 #love #worldpeace

Henkilön Sunneva Kantola (@sunnevakantola) jakama julkaisu

Romanttinen Verona muistetaan Shakespearen Romeo ja Julia -näytelmän tapahtumapaikkana ja "Julian parveke" onkin yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!