fbq
Kotimaa
04.03.2021 18:54
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus, Johanna Tukiaisen albumi
Johanna Tukiainen
Vauvakohu paisuu! Johanna Tukiainen vakuuttaa: Tyttäreni on minulla – katso uudet kuvat
Kotimaa
04.03.2021 18:54
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus, Johanna Tukiaisen albumi

Seiska kertoi tänään torstaina (4.3.) kohukaunotar Johanna Tukiaisen, 42, uusista, rajuista elämänkäänteistä. 

– Kokemani väkivalta ja valheet ovat johtaneet siihen, että perheeni on hajonnut. Olen joutunut tekemisiin sekä poliisien että sosiaaliviranomaisten kanssa, Johanna tilitti.

Seiskan jutussa kerrottiin, kuinka Johanna järkyttyi, kun totuus hänen albanialaissyntyisen avomiehensä Paulin, 47, (nimi muutettu, toim. huom.) rikostaustasta paljastui. 

Lue lisää: Johanna Tukiaisen järkytys: Vauva vietiin ja mies vangittiin!

– Lapseni isä istuu parhaillaan ja edelleen tutkintavankeudessa. Hän on ollut vangittuna jo yli kaksi viikkoa, Johanna huokaa nyt.

– Tietääkseni häntä epäillään ainakin kahdesta minuun kohdistuneesta pahoinpitelystä sekä laittomasta uhkauksesta. Hänellä on myös vakavia huumejuttuja tulossa, jotka eivät suoranaisesti tietenkään liity minuun ja vauvaani.

Johannan mukaan jo Albaniassa pitkän vankeustuomion istunut Paul olisi jatkanut huumerikoksiaan Ruotsissa viime kesänä ja syksynä.

– Se oli minulle järkytys, Ruotsissa jo pidempään asunut Johanna suree.

Lue lisää: Rajuja riitoja! Johanna Tukiainen kiistää parisuhdeväkivallan: Jos olisi, en pysyisi tässä suhteessa!

"Kyse ei ole huostaanotosta"

Kaikista eniten kansaa on puhututtanut kuitenkin Johannan viisikuisen Isabelle-vauvan kohtalo. Lokakuussa syntynyt tytär vietiin tilapäisesti pois äidiltään perhesotkujen ollessa pahimmillaan.

– Se on totta, mutta kyse oli vain parista päivästä. Sosiaaliviranomaiset halusivat varmistaa lapsemme turvallisuuden, kun vauvan isä kävi minuun käsiksi, Johanna sanoo nyt.

– Kyse ei todellakaan ole mistään huostaanotosta eikä uudelleensijoituksestakaan tai vastaavasta. Isabelle on tälläkin hetkellä minulla.

Vahvistukseksi Johanna haluaa julkaista kaksi uutta kuvaa, joissa hän poseeraa vauvansa kanssa. Kuvat on otettu torstaina 4.3. 

Johanna Tukianen Isabelle
Johanna Tukiainen suukottaa Isabelle-tytärtään torstaina 4.3.21. – Vauvani on tällä hetkelläkin minulla. En ole menettänyt häntä, Johanna korostaa.

– Ihmiset eivät ole selvästikään lukeneet koko Seiskan juttua. Tai eivät ole ainakaan halunneet ymmärtää, mitä siellä kerrotaan. Moni tuntuu nyt kuvittelevan, että olen menettänyt lapseni, vaikka niinhän ei ole, Johanna alleviivaa.

– Sosiaalisessa mediassa kohkataan niin paljon ja levitetään väärää tietoa, tarkoituksellisesti jopa. Siksi olen myös päättänyt, etten enää julkaise Isabellen kasvoja.

Lue lisää: Suhdepommi! Johanna Tukianen perui häät viime tipassa

"Asun ihanassa kodissa"

Johanna haluaa ampua alas muitakin juoruja, joita hänestä on kuulemma etenkin netin keskustelupalstoilla levitelty.

– En ole myöskään menettänyt kotiani. Asun ihanassa kodissa – enkä vanhempieni kanssa, kohukaunotar huomauttaa.

– Isabelle täyttää perjantaina (5.3.) viisi kuukautta. Ristiäiset ovat aivan pian. Hänen nimekseen tulee Isabelle Linda Evita Tukiainen. Tyttäreni on Herran lahja ja tarkoitettu elämääni, vaikka välillä ahdistaa tämä maailman tilanne ja miten siitä selviää.

Johanna Tukiainen Isabelle
– Isabelle on tärkeintä elämässäni. Vaikka hänen isänsä paljastui huumerikolliseksi, teen kaikkeni suojellakseni tytärtäni, Johanna vakuuttaa. Kuva on otettu torstaina 4.3.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »