Naapurit soittivat poliisit! Miehensä järkyttävää taustaa selvittänyt Johanna Tukiainen: Paul kävi käsiksi!

Kotimaa | 06.03.2021 06:27

Ruotsissa asuva Johanna Tukiainen, 42, ja albanialaissyntyinen Paul, 47, (nimi muutettu) ovat seurustelleet runsaan vuoden. Kesällä kihlautuneen avoparin piti mennä tammikuussa naimisiin, mutta suomalaiskaunotar perui häät viime tipassa. Tuolloin hän perusteli perumista maistraattivihkimisen ankeudella ja haaveili vielä suurista kesähäistä, mutta nyt on aika kertoa totuus.

– Mieheni on rikollinen. Jo kesällä sain selville, että hän oli jatkanut huumerötöstelyä. Suutuin ja uhkasin erolla. Paul selitteli ja vakuutti kirkkain silmin lopettavansa hämäräpuuhat. Vauvahuumassani uskoin häntä ja annoin anteeksi, Johanna selittää.

Johannan mukaan Paul on käynyt häneen kahdesti käsiksi riidan tuoksinassa. Paul on istunut tutkintavankeudessa helmikuun puolivälistä asti.
Johannan mukaan Paul on käynyt häneen kahdesti käsiksi riidan tuoksinassa. Paul on istunut tutkintavankeudessa helmikuun puolivälistä asti.

Lue lisää: Järkyttävä totuus selvisi Johanna Tukiaiselle: Mieheni on rikollinen!

Paul kävi minuun käsiksi

Totuus alkoi valjeta, kun Johannan palkkaama asianajaja selvitteli Paulin taustoja.

– Kun kerroin tästä Paulille, hän hermostui ja kävi minuun käsiksi, Johanna kertaa helmikuun puolivälissä tapahtunutta rajua riitaa.

– Olin kauhuissani. Naapurit soittivat paikalle poliisit, jotka veivät Paulin putkaan.

Lue myös: Johanna Tukiaisen järkytys: Vauva vietiin ja mies vangittiin!

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!