fbqJoalin Loukamaa muistelee vähäpukeista kohtaamistaan megatähti Harry Stylesin kanssa: "Hän tuntui erittäin hyvältä" - katso video! | Seiska
Joalin Loukamaa

Joalin Loukamaa muistelee vähäpukeista kohtaamistaan megatähti Harry Stylesin kanssa: "Hän tuntui erittäin hyvältä" - katso video!

Kotimaa | 10.07.2021 10:53

Harva tavan tallaaja on päässyt painautumaan itse supertähti Harry Stylesia vasten. Suomalainen suurlahjakkuus Joalin Loukamaa, 19, koki sen kuitenkin vuonna 2019, kun hän päätyi sattuman kautta brittilaulajan Lights Up -musavideolle.

- Haha, hän tuntui erittäin hyvältä! Olen varmasti sanonut tämän erittäin monta kertaa kaikkialla, mutta Harry on kaikista kohteliain ja hauskoin ihminen, kenet olen koskaan tavannut, Joalin muistelee iloisena.

Harrysta huomasi Joalinin mukaan hänen olevan suuri ja kokenut tähti, koska hän oli järjestänyt kuvaukset niin toimivasti.

- Siellä oli vähän nuorempiakin tyttöjä, jotka heittäytyivät vähän sellaiseksi faniksi, mutta silti hän oli tosi ammattimainen ja heitti rennosti läppää kaikkien kanssa.

- Ymmärsin silloin jotenkin, että se fanittaminen voi olla hieman ärsyttävää, joten annoin hänelle sopivasti tilaa.

Lue lisää: Tuhansien märästä päiväunesta totta! Harry Styles nähdään uudessa elokuvassa rohkeissa seksikohtauksissa ilman rihman kiertämää - tätä on luvassa!

Harry Styles
One Direction -poikabändin siivittämänä maailmansuosioon noussut Harry tekee nykyään menestyksekästä soolouraa.

Meni shokkiin

Joalin kertoo, että kuvauksissa oli samaan aikaan sekä siistiä että outoa, sillä hän ei tiennyt, mihin oli muiden tanssijoiden kanssa saapunut.

- Vasta siinä kohtaa, kun puhelimemme otettiin pois kuvauspaikalla ja Harry käveli siihen, menin aivan shokkiin.

Lue myös: Joalin Loukamaa esitteli upeaa kroppaansa paahtavassa helteessä ja jysäytti uutispommin: ”Olen hermostunut ja niin innoissani!”

Tanssijaa jännitti todella paljon olla osana musiikkivideota ja läsnä huippusuosittua supertähteä.

- Siellä oli todella monta ihmistä, joten ajattelin, että minun on päästävä siihen eteen ja näkyville. Hivuttauduin sitten vaivihkaa sinne kameran eteen, koska halusin näyttää hänelle, että katso nyt, minä osaan tämän.

Joalin Loukamaa
Tanssija paistattelee parrasvaloissa Harryn parin vuoden takaisella Lights Up -musavideolla, jolla on yli 93 miljoonaa näyttökertaa.

Tequilaa tanssijoille

Yhdessä vaiheessa joku mukana olleista oli huutanut, että haluaisi tequilaa. Harry oli tehnyt työtä käskettyä, toimien kuitenkin vastuullisesti.

- Se on ihan tosi juttu! Hän toi erittäin kalliin tequilapullon ja kaatoi kaikille yli 18-vuotiaille paukun.

- Minusta oli hienoa, että hän kysyi kaikilta iän ja oli hyvin tarkka siitä, että kaikki shotin ottajat olivat täysi-ikäisiä.

Lue myös: Ensimmäiset yhteiskuvat! Joalin Loukamaa ja ex-Salkkarit-tähti joutuivat pulaan ruokaroistojen kanssa – hurja kuvasarja!

Katso alta näkyvästä musiikkivideosta, bongaatko Joalinin brittilaulajan läheisyydestä!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Atte Kajova, All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!