fbq
Kotimaa
22.06.2021 10:27
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Saara Autere / Nelonen
Joalin Loukamaa
Joalin Loukamaa esitteli upeaa kroppaansa paahtavassa helteessä ja jysäytti uutispommin: ”Olen hermostunut ja niin innoissani!”
Kotimaa
22.06.2021 10:27
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Saara Autere / Nelonen

Laulaja, tanssija ja sometähti Joalin Loukamaa, 19, nauttii Suomen paahtavasta hellesäästä täysin palkein.

Keväällä esitetyssä Selviytyjät Suomi -kisassa kolmanneksi sijoittunut vaalea turkulaiskaunotar julkaisi Instagram-tilillään kaksi kuvaa ja keikistelyvideon, joissa hän poseeraa kameralle tummassa kesätopissa ja vaaleansinisissä farkuissa.

- Kesä on täällä ihan tosissaan enkä voisi olla onnellisempi, Joalin tunnelmoi englanninkielisen päivityksensä kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

Voit selata päivityksen kuvia painamalla nuolta kuvan laidasta!

 

Sai opiskelupaikan

Now United -yhtyeen jäsenenä maailmaa valloittanut Joalin jysäytti viikonloppuna myös pienimuotoisen uutispommin Instagramissa, kun hän kertoi saaneensa opiskelupaikan Suomesta. 

Joalin kertoi aloittavansa opinnot Tampereen ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston yhdessä järjestämässä koulutusohjelmassa, jonka myötä hän valmistuu tradenomiksi (engl. Bachelor of Business Administration = BBA).

- Olen HERMOSTUNUT ja niin niin niin innoissani!! Aloitan kohta uudet opinnot. Kyllä, minä. Minä menen yliopistoon. Hullua, Joalin kommentoi.

Lue myös: Jösses! Selviytyjät-kaunotar Joalin Loukamaa, 19, poseeraa rohkeampana kuin koskaan - kuvasarja täynnä paljasta pintaa!

Joalinin fanit ottivat uutisen ilahtuneena vastaan ja lähettivät suomalaistähdelle runsaasti onnitteluja.

Yhdistettiin Salkkarit-näyttelijään

Viime viikolla Seiska uutisoi, että Joalin on viime aikoina yhdistetty romanttisesti Salatuista elämistä tuttuun näyttelijään ja valokuvaajaan Julian Riikoseen.

Joalinin innokkaat fanit ovat jo jonkin aikaa spekuloineet, seurustelevatko Julian ja Joalin. Ahkerimmat ovat jopa tehneet Instagram-fanitileilleen kuvakoosteita, joissa Joalin ja Julian esiintyvät yhdessä.

Lue lisää: Romanssihuhuja! Selviytyjät-kaunotar Joalin Loukamaa viihtyy ex-Salkkarit-tähden kanssa

Viime viikolla Joalin ja Julian olivat Instagram-tiliensä perusteella yhtä aikaa Tukholmassa. Kumpikin heistä oli julkaissut kuvia samasta paikasta.

Nuoret eivät ole vielä julkisesti vahvistaneet suhdettaan. Pari ei ole myöskään julkaissut yhteiskuvia Instagram-tileillään.

Lue myös: Erohuhujen keskellä vellova Joalin Loukamaa, 19, lataa totuuden Dubain-matkastaan!

Joalin Loukamaa sai opiskelupaikan Suomesta.
Joalin Loukamaa sai opiskelupaikan Suomesta.

 

Korjattu klo 13.55: Joalin valmistuu tradenomiksi, ei ekonomiksi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »