fbq
Ulkomaat
23.04.2021 09:20
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Harry Styles
Tuhansien märästä päiväunesta totta! Harry Styles nähdään uudessa elokuvassa rohkeissa seksikohtauksissa ilman rihman kiertämää - tätä on luvassa!
Ulkomaat
23.04.2021 09:20
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Monitaituri Harry Stylesin kerrotaan kuvaavan rohkeita seksikohtauksia vastanäyttelijänsä David Dawsonin kanssa uudessa My Policeman -elokuvassa. Elokuva pohjautuu vuonna 2012 julkaistuun Bethan Robertsin kirjoittamaan romanttiseen novelliin, jonka filmatisoinnin kerrotaan alkaneen tässä kuussa Brightonissa. 

– Kovin paljon ei jää mielikuvituksen varaan. Harry on heittäytynyt täysillä uuteen rooliinsa ja on erittäin innoissaan haasteesta, vaikka se onkin pelottava tehtävä, The Sun -lehdelle paljastettiin.

Lue myös: Poppitähti paidattomana – Harry Styles reissulla Italiassa: kainalossa mysteerinainen

David Dawson
Harryn vastanäyttelijä David kuvattuna vuonna 2019.

Laittomat tunteet

Sisäpiirilähteet kertovat Harryn riisuvan rohkeissa kohtauksissa kaiken hänen esittäessään Tom Burgess -nimistä poliisia. Juonena elokuvassa on kielletty rakkaustarina, sillä leffa sijoittuu 1950-luvun Englantiin, jossa Tom on naimisissa luokanopettajana toimivan Marionin kanssa. 

Tämän lisäksi Tomilla on salasuhde museon kuraattorina toimivan Patrick Hazelwoodin kanssa usean vuoden, mutta miehet eivät voi julkistaa romanssiaan, sillä 50-luvulla homoseksuaalisuus oli Briteissä laitonta. Näin ollen Tom päätyy Marioninsa kanssa naimisiin, mutta mustasukkainen vaimo saa tietää aviopuolisonsa salasuhteesta ja ryhtyy radikaaleihin toimenpiteisiin.

Lue myös: Olivia Wilden suhdekuviot solmussa! Rikkoiko Harry Styles 7-vuotisen kihlauksen?

– Harry nähdään harrastamassa seksiä valkokankaalla, ja he haluavat sen näyttävän mahdollisimman aidolta. Suunnitelmana on kuvata kaksi kohtausta Harryn ja Davidin peuhaamista ja kolmas, jossa Harry on yksinään alasti, sisäpiiristä supistiin Daily Mail -lehdelle.

Harry Styles

Jatkuvien romanssihuhujen keskellä

One Direction -yhtyeestä soolouralle ja valkokankaille loikannut Harry on ollut jo vuosia yksi Hollywoodin tavoitelluimpia poikamiehiä siitäkin huolimatta, että Harry on yhdistetty milloin kehenkin julkisuudesta tuttuun kasvoon. Viimeksi Olivia Wildeen romanttisessa mielessä yhdistetty komistus on The Sun -lehden lähteen mukaan innoissaan uudesta roolistaan, vaikka pitääkin roolisuoritusta haastavana.

– Hän on aina halunnut tehdä asioita, joita yleisö ei odota hänen tekevän ja haastaa sen, mitä ihmiset hänestä ajattelevat – ja tämä elokuva todella tekee sen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Lue myös: Nämä kuvat nostattivat suhdekohun – Harry Styles ja Olivia Wilde romanttisissa tunnelmissa käsi kädessä

Tilaa Seiskan uutiskirje! »