fbq
Kotimaa
21.12.2021 13:43
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Jethro
Jethro rahavaikeuksissa - ulosottovelka yli miljoonan
Kotimaa
21.12.2021 13:43
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Jethro Rostedtin, 45, tänään maanantaina (20.12.) haettu ulosottorekisteri ällistyttää. Jo viime viikolla Seiska kertoi Jetin ulosottoasioiden olevan karua katsottavaa. Nyt tilanne näyttää pahentuneen entisestään.

Viime viikolla uutisoitu 870 000 euron ulosottovelka on uudessa, kaksisivuisessa rekisteriotteessa pompsahtanut lähes puoleentoista miljoonaan - tarkalleen 1 469 000 euroon.

Kaikki Jethron ulosottomerkinnät ovat tulleet  kuluneen vuoden aikana. Tuorein niistä on marraskuulta.

jethro
Jethro on tunnettu leveästä elämäntyylistään.

Lue myös: Jättivelat ja miljoonasotku! Jethro Rostedtilla raju oikeusriita!

"Jethro ei pysynyt sovitussa"

Tarkemmin rekisteriä tutkiessa selviää, että sinne on päivittynyt vanha, kertaalleen peruutettu asia uudelleen. Lähes 700 000 euron velka on listalla nyt 596 555 euron arvoisena.

Yksityisoikeudellisen saatavan hakijana on Oripäässä sijaitseva kauppapuutarha. Seiska tavoitti velkojan toimitusjohtajan Juha Murron.

- Käräjäoikeus antoi velasta yksipuolisen tuomion, jonka Jethro Rostedt riitautti. Asia eteni sovitteluun, ja sovinnon aikaansaamiseksi tulimme velkapääomassa vastaan noin 100 000 euroa.

- Oikeuden päätöksellä sovittiin takaisinmaksuaikataulu, jota Jethro Rostedt ei ole noudattanut. Siksi velkapääoma päätyi uudestaan ulosottoon, Murto kertoo.

Myös Jethro on avannut asiaa viime kesänä Seiskalle omasta näkökulmastaan. Hän sanoo asian liittyvän henkilökohtaisiin kontakteihin ja velkoihin.

 -Tämä on ihan normaali velkomusjuttu, jollaisia kaupoissa voi syntyä. Toki se on aikamoinen summa, mutta lopulta ilmeisesti joitakin kymmeniä tuhansia pienempi... Voi olla, että asia ratkeaa hyvinkin pian kaikille suotuisasti.

- Ei tässä mitään sen kummempaa riitaa ole, Jethro kommentoi asiaa Seiskan reportterille Eetu Ampujalle kesäkuussa 2021.

Lue myös: Hämmentävä velkasotku! Jethro Rostedt teki salaisen sopimuksen – 700 000 euron ulosottomerkintä katosi!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »