fbqJestas, mikä leidi! Susanna Laine täytti 40 vuotta - Vappu Pimiän onnitteluviesti on täyttä kultaa | Seiska
Susanna Laine ja Vappu Pimiä

Jestas, mikä leidi! Susanna Laine täytti 40 vuotta - Vappu Pimiän onnitteluviesti on täyttä kultaa

Kotimaa | 01.09.2021 18:00

Suosikkijuontaja Susanna Laine juhlii tänään keskiviikkona (1.9.) pyöreitä vuosiaan. Ikinuori ilopilleri täytti 40 vuotta, ja oon saanut jo huikean määrän onnitteluviestejä sosiaaliasessa mediassa synttäreidensä kunniaksi.

Lue myös: Susanna Laineen viekoitteleva joulukuva sai Vappu Pimiän villiksi: "Siinä saattaa pukillakin aattona muori unohtua, kun Laine koipineen on pyörimässä" - katso!

Eräs onnittelijoista on Suskin läheinen ystävä, niin ikään viihdealan ammattilainen, Vappu Pimiä, 43. Vappu julkaisi Susannan kunniaksi oman Instagram-päivityksen, jossa hän herkistelee yhteisiä muistoja.

– Mun rakas waiffi, joka aina kuuntelee ja jota aina kuuntelen, oli asia mikä tahansa. Tunnettu ollaan jo parikymmentä vuotta, mutta super läheisiä meistä tuli 13 vuotta sitten, jonka jälkeen ollaankin asuttu, matkustettu (sen vähän mitä waiffi matkustaa), bailattu, itketty ja naurettu yhdessä ja edelleen soitetaan, jos ei nyt joka päivä, niin monta kertaa viikossa. Paljon onnea ja Monia Armorikkaita Vuosia rakas, upea nelikymppinen Susuki ja kiitos että olet! Lav Juu! Vappu herkistelee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Anni hautala: Peräs tullaan!

Susanna Laineen läheisiin ystäviin kuuluva juontaja Anni Hautala lähetti myös julkisen onnitteluviestinsä päivänsankarille.

– Hyvää syntymäpäivää rakas Susupets. Nelkytvuottaeikäsuotta! Peräs tullaan! Olisinpa sit kahdeksan kuukauden kuluttua omilla nelikybäsillä yhtä upee kuin sä! Onnea, Anni runoili kuvatekstissään.

Lue myös: Kolmen BB-juontajan kimppakiva: "Nyt meitä yhdistää sekin!" Näin hyvälle tuulelle itsensä juhlivat Susanna Laine, Vappu Pimiä ja Anni Hautala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anni Hautala (@annihautala)

Upea ilmestys

Susanna itse ei ole vielä päivittänyt virallista somepäivitystään juhlakaluna. Instagramin tarinat-osiosta kuitenkin paljastuu, että kaunotar on viettänyt päivää kuvausten merkeissä. Työrupeaman keskellä Susanna kuitenkin yllätettiin kukkapuskan ja teemaan sopivien koristelujen merkeissä. Tarinat ovat nähtävillä 24 tuntia Instagramissa.

Lue myös: Jestas sentään, miten notkea on Susanna Laine! Juontajakaunotar räväytti huiman spagaatin, Kim Heroldilla aika paljon vaikeampaa - kuva!

Susanna on julkaissut kesän aikana toinen toistaan hehkeämpiä otoksia kuulumisistaan, eikä vaaleakutria hevin uskoisi nelikymppiseksi.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!