Katso kuva!
vappu anni ja susanna

Kolmen BB-juontajan kimppakiva: "Nyt meitä yhdistää sekin!" Näin hyvälle tuulelle itsensä juhlivat Susanna Laine, Vappu Pimiä ja Anni Hautala

Kotimaa | 27.04.2021 16:00

Kolme tunnettua juontajaa juhlistivat Anni Hautalan, 39, syntymäpäivää iloisissa merkeissä maanantaina, vaikka varsinaisesta vuosipäivästä oli jo kulunut melkein 10 vuorokautta. 

Hilpeää yhdessäoloa viettivät radiostakin tunnetun päivänsankarin kanssa Vappu Pimiä, 42, ja Susanna Laine, 39. 

Kolmikko huomasikin yhteisellä illallisella, että heillä on yhdistäviä tekijöitä enemmänkin. Vappu kertoi heidän tajunnanräjäyttävästä oivalluksestaan omalla Instagram-tilillään. 

- Mitäs me BB-juontajat! Tajuttiin just, että nyt meitä yhdistää sekin, Vappu kertoo. 

Lue myös: Pinna paloi! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä tilittää raskaasta aamustaan: "Kaikki tietää, että kukaan ei saa äitiä niin pahasti raiteiltaan kuin veemäinen lapsi"

Aikainen illallinen alkuviikosta oli juontajien mielestä sen verran mukava, että he olisivat mielellään jatkaneet myöhempäänkin. Koronaviruspandemian aiheuttamien ravintolarajoitusten takia kolmikko joutui kuitenkin kotimatkalle jo varhain. 

Illan loppuminen lyhyeen ei silti Vappua harmittanut, sen sijaan hän iloitsi asiasta päivityksensä lopussa.

- Olipa ihanaa käydä ravintolassa, ja juoda siellä viiniä hyvässä seurassa. Pienestä on ihminen onnellinen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Big Brotherissa

Kotimaisen tirkistelyrealityn juontajina oli kolmikosta ensimmäisenä Vappu Pimiä, joka oli ensin Big Brother Extran juontajana vuosina 2005 ja 2006. Tämän jälkeen hän siirtyi vetämään Big Brother Talk Show -ohjelmaa, jonka parissa hän viihtyi seuraavat kolme vuotta. 

Lue myös: Anni Hautalan hiihtonäyte sai hulvattoman reaktion - julkkikset sivalsivat täydeltä tuutilta! 

Vapun jälkeen Susanna Laine otti juontokapulan käsiinsä Elina Kottosen (o.s Viitanen) kanssa vuoteen 2011 asti. Elina oli ohjelman live-osuuden juontajana viimeisellä kahdella kaudella, kun taas Anni Hautala ja Tinni Wikström ottavat pestin haltuunsa sunnuntaina alkavalla Big Brother VIP -kaudella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anni Hautala (@annihautala)

Äitiyslomalle

Radio Suomipop -kanavan Aamulypsy-ohjelmasta tunnettu Anni jäi viime vuoden syyskuussa äitiyslomalle, ja hänen sijaisekseen tuli Janni Hussi. Anni sai toisen lapsensa lokakuussa, ja pienoisen isä on Ilkka Ihamäki, joka tunnetaan paremmin nimellä Hovimuusikko Ilkka. 

Lue myös: Anni Hautalan ja Hovimuusikko Ilkan lapsi sai tv:stä tutut julkkiskummit: katso kuvat nimijuhlista!

Anni ja Ilkka paljastivat hiljattain sosiaalisessa mediassa asuvansa yhdessä, kun hovimuusikko piti Instagram-livelähetystä. Annilla on aikaisemmasta suhteesta poika, joka syntyi vuonna 2009. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anni Hautala (@annihautala)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!