fbq
Uutiset
05.10.2020 19:29
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
susanna laine tuttu juttu
Jestas sentään, miten notkea on Susanna Laine! Juontajakaunotar räväytti huiman spagaatin, Kim Heroldilla aika paljon vaikeampaa - kuva!
Uutiset
05.10.2020 19:29
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Puoli seitsemän -ohjelmasta lähtenyt juontajakaunotar Susanna Laine, 39, jakoi pirteän sporttisen kuvan Instagram-tilillään. Otoksessa vaaleaverikkö on venyttänyt itsensä spagaattiin. Kaunotar paljasti päivityksessään, että hänet haastettiin näyttämään jalkojensa elastisuutta. 

- Sehän meni just ja just, Susanna iloitsee.

Susannan akrobaattitemppu oli osa haastattelua, jossa kaunotar oli laulajakomistus Kim Heroldin, 40, seurassa. Susannan otoksessa näyttäisi siltä, ettei Kim ole aivan yhtä vetreä kuin juontajakaunotar.

Lue myös: Sokki-ilmoitus: Susanna Laine ulos Puoli seitsemän -ohjelmasta! "Ikävä tulee"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susanna Laine (@lainesusanna) on

Sporttinen

Susanna paljasti urheilullista puoltaan Instagramissa jo viime viikolla, kun hän julkaisi peiliselfien. Kaunotar paljasti otoksen yhteydessä hauskan yksityiskohdan elämästään.

- Viikon jälkeen yleensä hiivin kotiin ja kaadan suklaarasian päälleni! Yllätin nyt itseni ja tulin nostamaan vähän rautaa. Tekee välillä niin hyvää! Susanna hehkuttaa.

Kuvassa kaunotar kyykkii rautatankojen keskellä leveästi hymyillen. 

Lue myös:  Verensokeri alhaalla?! Koomikon kanssa illastanut Susanna Laine haukotteli ja säästeli hymyään – kuvat! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susanna Laine (@lainesusanna) on

Lue myös: Paparazzikuvat Seiskassa! Juontajakaunotar Susanna Laine kelpuutti illallisseuraksi Joonas Nordmanin – ”En ollut treffeillä!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ahonkylän karpaasi! #naapurinpoikia #puoli7

A post shared by Susanna Laine (@lainesusanna) on

Lue myös: Susanna Laineen leuka loksahti, kun Timo Koivusalo pääsi vauhtiin - ylistää rakastetun juontajakollegan rautaista ammattitaitoa: "Hän on ilmiömäinen"