fbq
Kotimaa
25.08.2021 07:43
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö, All Over Press
Jasper ja Alexandra
Upea vauvamasu! Jasper Pääkkönen puhua pulputti puhelimeen, mitä tekivät raskaana oleva Alexandra-kaunotar ja Taiga-koira? Katso paparazzikuvat
Kotimaa
25.08.2021 07:43
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö, All Over Press

Seiska kertoi kesäkuussa näyttelijä Jasper Pääkkösen, 41, ja hänen kuvankauniin puolisonsa Alexandra Escatin, 36, ympärillä pyörivistä vauvahuhuista. Vain muutama viikko myöhemmin avopari vahvisti huhut todeksi.

Kaksikko järjesti tuolloin suuren maailman tyyliin Ibizalla ylelliset vauvabileet koko lähipiirilleen.

Lue myös: Vauvapommi: Jasper Pääkkösestä tulee tyttölapsen isä! Jättimäinen ilouutinen paljastui somessa - katso videot!

jasper
Paparazzi bongasi vauvahuhujen piirittämän parin kesäkuussa, mutta vielä tuolloin raskausmasu pysyi piilossa.

Pulputus jatkui ja jatkui

Seiskan paparazzi ikuisti viime viikolla rakastavaiset viettämässä onnellista odotusaikaa Helsingissä.

Alexandran sukujuuret ovat Espanjassa ja Filippiineillä. Mahdollisesti kaukokaipuuta lieventääkseen pari oli parkkeerannut aasialaisravintolan terassille.

Jasperilla oli käynnissä todellinen maratonpuhelu, ja hän puhua pulputteli puhelimeen kymmeniä minuutteja. Alexandraa pölinä ei haitannut, sillä hän nautiskeli tyytyväisen näköisenä lämpimästä loppukesän auringosta.

jasper
Odottava äiti istuskeli kärsivällisenä, kun tuleva isi kävi maratonpuheluaan.

Taigalle seuraa

Alexandran noustessa pöydästä paparazzi havaitsi, että kaunottarella on jo todella soma vauvamasu. Lasketun ajan on arvioitu olevan talvella ensi vuoden puolella.

jasper
Lasketun ajan on arvioitu olevan talvella ensi vuoden puolella.

Alexandra otti mukaansa perheen supersöpön Taiga-koiran, josta on kasvanut todella tomera samojedi. Karvaturria ei tunnista enää samaksi hauvaksi, joka se vielä viime kesänä oli.

Pariskunta lemmikkeineen suuntasi isukin roolia harjoittelevan Jasperin johdolla autolleen. Paljastui, että Hollywoodissakin menestyvä näyttelijä on ostanut BMW:n mallistosta tuliterän X3-perhemaasturin.

Lue myös: Jösses, mikä peltilehmä! Jasper Pääkkönen osti tuliterän 70 000 euron BMW-maasturin

Arkistovideo: Jasper Pääkkösen 40-vuotisjuhlat

Tilaa Seiskan uutiskirje! »