fbq
Kotimaa
13.12.2021 09:29
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus
Jaajo
Jaajo Linnonmaa sivuun Aamulypsystä - tässä syy
Kotimaa
13.12.2021 09:29
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus

Suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa, 43, jää pois Aamulypsy-radioshowsta. Kyseessä ei kuitenkaan ole totaalinen poisjättäytyminen, vaan Jaajo siirtyy isyyslomalle. Isyysloma alkaa 17.12. 

– Rakastan aamuradiota, mutta nyt mulle tuli fiilis, että on oikea aika olla vielä enemmän perheen kanssa. Varsinkin, kun lapset ovat pieniä ja kasvavat niin vauhdilla, Jaajo kertoo Instagramissa.

– Kerroin tämän äsken radiossa Lypsyn kuulijoille, joten laitetaan ilouutinen tännekin. Jään vuodenvaihteesta radiosta isyysvapaalle kolmeksi kuukaudeksi. Mä olen tehnyt Aamulypsyä nyt putkeen 9 vuotta, ja sen myötä multa on jäänyt väliin kaikki yhteiset arkiaamut lasten kanssa. Nyt, kun kaksoset on aloittaneet koulun ja kolmas tytär on tarhassa, niin haluan nauttia yhteisistä kouluaamuista ja heittää tytöt kouluun ja tarhaan, Jaajo taustoittaa julkaisunsa saatetekstissä.

Isyysloman jälkeen Jaajo palaa Radio Suomipopin aamustudioon. 

Lue myös: Jaajo Linnonmaa tahtoo eroon bilekuninkaan tittelistään

Syksyllä Jaajo kertoi, että hän jättäytyy pois Haluatko miljonääriksi -ohjelman juontotehtävistä. Hänen tilalleen nousee Antti Holma. 

Lue myös: Mitä?! Jaajo Linnonmaan yllätyspäätös - jättää Haluatko miljonääriksi -ohjelman: "Iso ja nöyrä kiitos kaikille"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »