Katso kuva!

Iskelmätähti Saija Tuupanen häikäisee erikoisessa asennossa bikinikuvassa: "Sami Hedberg jätti mut tähän ja lähti lounaalle"

Kotimaa | 23.04.2021 20:01

Iskelmätähti Saija Tuupanen, 38, julkaisi helteisen matkakuvan Malediiveilta Instagram-tilillään. Kuvassa punaiset bikinit päälleen pukenut iskelmätähti pitelee leikkimielisesti vinosti kasvavaa puuta pystyssä, lähes samaan tyyliin kuin lukuisat turistit tekevät Pisan kaltevan tornin vieressä Italiassa.

Palmujen varjoissa puuta pitelevä Saija on saanut kuvansa taustalle varsinaisen paratiisirannan ikuistettua, sillä kuvassa näkyy niin vaaleaa hiekkarantaa kuin turkoosia merta.

Kuvatekstissään Saija paljastaa kuvan olevan muisto aiemmalta reissulta. 

Sami Hedberg jätti mut tähän ja lähti lounaalle, Saija naurattaa someseuraajiaan.

Lue myös: Sami Hedberg vahvisti suhteensa ex-tangokuningattareen – julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Saija Tuupasen kanssa: "Onnellinen" - katso!

Saavat toisensa nauramaan

Vuoden 2003 tangokuningatar on pitänyt yhtä koomikkona tunnetun kumppaninsa kanssa jo parisen vuotta. Viime kesänä Suomen suosituimpiin tanssilavojen tanssittajiin kuuluva Saija kertoi Seiskalle, millaista on pariskunnan arki.

Katso myös: Upea Bemari! Laulaja Saija Tuupanen esittelee Seiskalle pakollisen työkalunsa: ”Ihastuin sattumalta” – katso video

– Minulle hän on vain Sami, ihan omana itsenään. Minulta kysellään jatkuvasti, onko meillä koko ajan hirveän hauskaa yhdessä. Arkemme on ihan samanlaista kuin kaikilla muillakin. Toki hän saa minut nauramaan, mutta niinpä minäkin saan hänet!

Tuupavaaran kylästä kotoisin oleva Saija paljasti myös, mitä asioita pitää parisuhteessa tärkeänä.

– Nauru ja tunteiden näyttäminen ovat äärimmäisen tärkeää parisuhteessa. Kotona Sami on sellainen lempeä ja ystävällinen nallekarhu, joka ottaa minut hienosti huomioon. Voin luottaa häneen ihan täysillä.

Lue myös: Sami Hedberg hemmottelee Saija Tuupasta: ”Googlaan romanttisia ravintoloita!”

Treffit sovittiin 15 vuotta aiemmin

Pariskunta kävi ensitreffeillään kesällä 2018 turkulaisessa rantaravintolassa, vaikka heidän oli tarkoitus treffata jo 15 vuotta aiemmin.

– Meidänhän piti tavata jo 15 vuotta aiemmin yhteisen ystävän järjestämillä sokkotreffeillä, mutta ne eivät koskaan toteutuneet. Sen jälkeen törmäilimme vuosien varrella samoilla keikoilla ja moikkailimme satunnaisesti, Saija muisteli.

– Vasta niillä Turun-treffeillä tapahtui jotain, ja kaikki tuntui hirveän luonnolliselta. Voisi jopa sanoa, että uskon jollain lailla johdatukseen.

Lue myös: Kuvat kotitilalta Seiskassa! Saija Tuupanen avoimena rakkaudesta: Sami Hedberg on nallekarhuni!

Lue myös: Saija Tuupanen paljastaa: Näin rakkaus Sami Hedbergiin roihahti – ”Piti tavata jo 15 vuotta aiemmin!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Matti Matikainen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!