fbq
Uutiset
17.06.2020 08:44
Teksti: Eetu Ampuja, Tuupovaara|Kuvat: Matti Matikainen ja Seiskan arkisto
Saija Tuupanen
Kuvat kotitilalta Seiskassa! Saija Tuupanen avoimena rakkaudesta: Sami Hedberg on nallekarhuni!
Uutiset
17.06.2020 08:44
Teksti: Eetu Ampuja, Tuupovaara|Kuvat: Matti Matikainen ja Seiskan arkisto

Keikkavapaa juhannus on esiintyvälle artistille harvinaista, jollei ainutlaatuistakin herkkua. Varsinkin, jos sattuu olemaan yksi Suomen suosituimmista tanssittajista.

– Edelliset 17 juhannustani ovat kuluneet töiden parissa. Sikäli tällä kertaa on luvassa erilainen jussi, vuoden 2003 tangokuningatar Saija Tuupanen, 38, tuumaa Seiskalle.

– Nyt kun koronapandemia on peruuttanut lähes kaikki keikat, on kerrankin aikaa tehdä kaikkea sellaista, mitä ei yleensä tule juhannuksena tehtyä.

Perinteiset juhannustaiat

Pohjois-Karjalasta, nykyään Joensuuhun kuuluvasta pienestä Tuupovaaran pitäjästä lähtöisin oleva Saija muistelee lämmöllä lapsuutensa keskikesän juhlia. Kun keikkakiireet eivät vielä painaneet, maalaistyttö saattoi nauttia mielin määrin juhannuskoivuista, saunomisesta sekä uimisesta.

Pohjois-Karjalassa myös perinteiset juhannustaiat kuuluvat asiaan.

– Pikkutyttöinä keräsimme kavereiden kanssa seitsemän kukkaa ja asettelimme sitten niiden terälehdet tyynyn alle. Emme kyllä koskaan kurkistaneet kaivoon, sillä ajattelimme, että kyllä se sulho näkyisi sitten unessa, Saija nauraa.

Lue myös: Sami Hedberg vahvisti suhteensa ex-tangokuningattareen – julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Saija Tuupasen kanssa: "Onnellinen" - katso!

 

Ei vielä kihloja?

Nyt yhteistä taivalta Sami Hedbergillä ja Saijalla on takana puolisentoista vuotta. Pariskunnalla pyyhkii niin hyvin, ettei kuvankauniin laulajan välttämättä tarvitse asetella terälehtiä tyynyn alle. Kaivoon hän kuitenkin suostuu kurkkaamaan, ihan vain huvikseen. Heijastuuko Hedberg?

– Hahhaa! Ei pidä ajatella liikaa tulevaa. Uskon, että kaikki tapahtuu omalla painollaan ja siten, kuin on tarkoitettu. Emme ole uhranneet vielä ajatustakaan naimisiinmenolle, vaan menemme päivän ja hetken kerrallaan, Saija toppuuttelee.

– Myönnän kyllä, että joka aamu on ihana herätä, kun saan olla niin onnellinen! Meillä on ollut taianomaisia hetkiä, joista olen nauttinut täysillä. Nautin nimenomaan yksittäisistä hetkistä, hyvistä fiiliksistä ja monista nauruista.

Lue myös: ”Emme ole keskustelleet kihloista!” Sami Hedbergin ja Saija Tuupasen suhde etenee luontevasti: ”Lastenhankinta oma juttunsa!”

Kesällä 2018 treffanneet Saija ja Sami ovat seurustelleet alkuvuodesta 2019 saakka. Pariskunta pitää majaansa Helsingin Ullanlinnassa.
Kesällä 2018 treffanneet Saija ja Sami ovat seurustelleet alkuvuodesta 2019 saakka. Pariskunta pitää majaansa Helsingin Ullanlinnassa.

”Minulle vain Sami”

Vaikka Sami tunnetaan yhtenä Suomen ykköskoomikoista, pelkästä hulvattomasta huuliveikosta ei ole suinkaan kyse.

– Minulle hän on vain Sami, ihan omana itsenään. Minulta kysellään jatkuvasti, onko meillä koko ajan hirveän hauskaa yhdessä. Arkemme on ihan samanlaista kuin kaikilla muillakin. Toki hän saa minut nauramaan, mutta niinpä minäkin saan hänet!

– Nauru ja tunteiden näyttäminen ovat äärimmäisen tärkeää parisuhteessa. Kotona Sami on sellainen lempeä ja ystävällinen nallekarhu, joka ottaa minut hienosti huomioon. Voin luottaa häneen ihan täysillä.

Katso kuvat Saijan Tuupovaaran kotitilalta Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »