fbq
Kotimaa
20.11.2021 12:57
Teksti: Pauli Poutanen |Kuvat: AOP & Instagram
wiljami Myllylä
Pysäyttävän tunnustuksen alkoholismistaan tehneelle 20-vuotiaalle Wiljami Myllylälle sataa tukea joukkuetovereilta: ”Tsemppiä, Bill”
Kotimaa
20.11.2021 12:57
Teksti: Pauli Poutanen |Kuvat: AOP & Instagram

Perjantai-iltana (19.11.) puheenaiheeksi nousi nuori kiekkomies, jolla oli pysäyttävää asiaa. Vasta 20-vuotias Wiljami Myllylä kertoi Instagramissa, että hänen urheilu-uransa on tauolla alkoholiongelman takia.

Lue lisää: Mika Myllylän kiekkoilijapoika Wiljami tunnustaa olevansa alkoholisti: "Tuli pohja vastaan" – hakeutuu hoitoon

"Oon paininu reilu 2 vuotta pahan alkoholiongelman kans. Mulle on tarjottu apua ja oon ottanu sen vastaan mutta en oo ollu tarpeeks vahva pysymään kuivilla."

"Korkean työmoraalin hyökkääjä"

Kiekkokansan laajempaan tietouteen Wiljami tuli kaksi vuotta sitten. Tuolloin Helsingin Sanomat uumoili, että HIFK:n talliin saapunut nuori lupaus pääsee näyttämään kyntensä Liigassa, koska HIFK:n miehistö oli harvennut maajoukkuekiireiden ja loukkaantumisien takia.

Urheilusivuilla Wiljamia kuvailtiin ”korkean työmoraalin laitahyökkääjäksi”, jolla on ”vaarallinen rannelaukaus”. HIFK:n liigaottelut jäivät Wiljamilla kuitenkin lopulta yhteen. Kuluvalla kaudella mies on edustanut Rauman Lukkoa U20-sarjassa. 

Nyt pelit ovat tauolla ja mies parantumassa määräämättömän ajan. Laajasti uutisoidun Instagram-päivityksen kommenttiosio on täyttynyt tsemppiviesteistä Wiljamille, joka tunnetaan pelitovereiden kesken myös nimellä Bill.  


    Tsemppiä (joukkuetoveri Kalle Ervasti)
    Tsemppii Wilbertti (Tapparan Niko Huuhtanen)
    Tsemppiä Bill (Lukko U20 puolustaja Thomas Grönlund)
    Tsemppiä Bill (Lukko U20 hyökkääjä Niklas Ketonen)

Ja niin edelleen.

Seiska tavoitti yhden Wiljamin lähipiiriin kuuluvan henkilön lauantaina 20.11. Hän ei halunnut kommentoida tilannetta, vaan toivoi Wiljamille rauhaa toipumiseen.

Lue lisää Seiskan juttuja Myllylän urheiluperheestä klikkaamalla tästä.